Comunicat Cătălin Silegeanu - Pro România: „Sondajele apărute de nicăieri, arată de fapt disperarea anumitor politicieni”
Realitatea DorohoianăData 02.12.2020 - 18:30:01
Catalin Silegeanu, candidat Pro România pentru Camera Deputaților
Am constatat că s-a început de câteva zile intoxicarea cu știri, sondaje venite pe niște canale bizare, precum că ProRomania nu va atinge pragul electoral de 5%.

Astfel de știri promovate, mai ales în mediul online, fără prea multe date despre eșantioanele care fac credibile sondajele, arată că în spatele acestor știri stau de fapt niște frustrați și aroganți, manipulatori de cea mai joasa speță care doresc ca cetățenii să își îndrepte de fapt atenția spre partidele care au început să piardă electorat și care doresc doar să ducă în eroare electoratul Pro Romania.

Am asistat la astfel de practici în preajma tuturor alegerilor locale, parlamentare, prezidențiale, deci dragi botoșăneni, nu vă lăsați manipulați de toate aceste informații eronate.

Toate acestea ne arată de fapt, disperarea anumitor politicieni, care deși reprezintă partide puternice, încep să realizeze că nu prea mai au șanse să ajungă în Parlament și încearcă astfel de tertipuri care din păcate pentru ei, încep să nu mai țină în rândul cetățenilor.

Stimați contracandidați, ani de zile ați dus o politică primitivă, de condiționare, de incultură, de contradicții, de contraziceri în societatea românească, provocând o scindare care a dus la o mulțime de indivizi împărțiți și dezbinați în loc de o națiune puternică, unită și bogată.

Ați reușit să distrugeți acel tot unitar pentru care au murit soldații români ca România să rămână unită și puternică, o țară, un neam, o istorie!

Noi, cei de la Pro Romania, promitem că vom lupta împotriva tuturor celor care vor și lucrează să distrugă sufletul acestui popor, încercând parcă să ne vândă străinilor.

Dragi botoșăneni, PRO România este partid unit, cu un crez puternic, cu planuri și proiecte care vor face ca românii să aibă viață normală într-un stat puternic unit și dezvoltat proeuropean, alături și împreună cu Victor Ponta!

Așa că îi sfătuim pe toți cei care încearcă să mai arunce cu minciuni și tot felul de pretexte pentru incompetenții și neamurile puse pe locuri eligibile în Parlamentul românilor și al României, sa vă rezolvați problemele voastre între voi și să nu mai aruncați tot felul de inovații lipsite sens politic.

Dacă nu vă duce mintea și nu vă ajută talentul să faceți politică, duceți-vă și cautați-vă de lucru și faceți și voi ceva cu viața voastră.

Pe data de 6 decembrie avem convingerea că mulți dintre români vor alege Pro Romania, partidul care este alaturi de români, un partid fără interese obscure, fără limbaj dublu și fără parveniți peste noapte și transformați în luptători pentru binele României și al românilor.

Nici un sondaj nu poate dicta soarta unui popor, nu poate înfrânge libertatea și democrația votului unui popor unit și puternic!

Cătălin Silegeanu, candidatul PRO România pentru Camera Deputaților

Material realizat la comanda Partidului PRO România Botoșani  de S.C. PLAY BY PLAY S.R.L., Cod Unic de Identificare mandatar financiar 11200008.

PNL Botoșani respinge acuzațiile deputatului PSD Dan Șlincu
Comunicat PNL Botoșani: 15 ianuarie 1850 - 15 ianuarie 2021, 171 de ani de eternitate eminesciană
Deputatul Grațiela Gavrilescu anunță înființarea Grupării parlamentare umaniste social-liberale
Dan Șlincu: „Guvernarea PNL-USR-UDMR, după ce a lăsat fără acces la educație zeci de mii de copii, a pus peste noapte politruci la conducerea unităților de învățământ”
Comunicat Marius Budăi, PSD: „USR trebuie să plece de la guvernare pentru că a mințit românii! Uniunea Salvați-i pe Români de USR-PLUS!”
Comunicat PNL Botoșani: Vinovat de situația dezastruoasă de la Nova Apaserv este PSD Botoșani, în frunte cu cei care au condus în ultimii ani Consiliul Județean
Europarlamentarul umanist Maria Grapini condamnă “amestecul grosolan al politicului în Educație!”
Comunicat Marius Budăi, PSD: „USR și PNL au pus la pământ sănătatea și asistența socială din prima lună de guvernare! Tăieri de venituri și zero finanțare pentru centrele de imunizare”
-9.49 °C
Maxim: -6.4 °C
DOROHOI – Fără apă la robinete, mâine, în cartierul Plevna, în urma unei avarii
1955
Protest fără precedent al polițiștilor botoșăneni. Acuzații grave la adresa șefilor
Anunț - ANGAJĂRI la Spitalul municipal Dorohoi
Viceprimarul Dorohoiului în carantină!
Dorohoian de 90 de ani găsit mort în propria casă
DOROHOI – Patru cazuri noi de infectare. Vezi rata de incidență
Tragedie la Dorohoi - Femeie de 70 de ani decedată în această seară, cel mai probabil asfixiată. Pompierii au intrat în apartament prin balcon
Tragedie la Văculești. Bărbat strivit de propria mașină