Comunicat Cătălin Silegeanu - Pro România: „Sondajele apărute de nicăieri, arată de fapt disperarea anumitor politicieni”
Realitatea DorohoianăData 02.12.2020 - 18:30:01
Catalin Silegeanu, candidat Pro România pentru Camera Deputaților
Am constatat că s-a început de câteva zile intoxicarea cu știri, sondaje venite pe niște canale bizare, precum că ProRomania nu va atinge pragul electoral de 5%.

Astfel de știri promovate, mai ales în mediul online, fără prea multe date despre eșantioanele care fac credibile sondajele, arată că în spatele acestor știri stau de fapt niște frustrați și aroganți, manipulatori de cea mai joasa speță care doresc ca cetățenii să își îndrepte de fapt atenția spre partidele care au început să piardă electorat și care doresc doar să ducă în eroare electoratul Pro Romania.

Am asistat la astfel de practici în preajma tuturor alegerilor locale, parlamentare, prezidențiale, deci dragi botoșăneni, nu vă lăsați manipulați de toate aceste informații eronate.

Toate acestea ne arată de fapt, disperarea anumitor politicieni, care deși reprezintă partide puternice, încep să realizeze că nu prea mai au șanse să ajungă în Parlament și încearcă astfel de tertipuri care din păcate pentru ei, încep să nu mai țină în rândul cetățenilor.

Stimați contracandidați, ani de zile ați dus o politică primitivă, de condiționare, de incultură, de contradicții, de contraziceri în societatea românească, provocând o scindare care a dus la o mulțime de indivizi împărțiți și dezbinați în loc de o națiune puternică, unită și bogată.

Ați reușit să distrugeți acel tot unitar pentru care au murit soldații români ca România să rămână unită și puternică, o țară, un neam, o istorie!

Noi, cei de la Pro Romania, promitem că vom lupta împotriva tuturor celor care vor și lucrează să distrugă sufletul acestui popor, încercând parcă să ne vândă străinilor.

Dragi botoșăneni, PRO România este partid unit, cu un crez puternic, cu planuri și proiecte care vor face ca românii să aibă viață normală într-un stat puternic unit și dezvoltat proeuropean, alături și împreună cu Victor Ponta!

Așa că îi sfătuim pe toți cei care încearcă să mai arunce cu minciuni și tot felul de pretexte pentru incompetenții și neamurile puse pe locuri eligibile în Parlamentul românilor și al României, sa vă rezolvați problemele voastre între voi și să nu mai aruncați tot felul de inovații lipsite sens politic.

Dacă nu vă duce mintea și nu vă ajută talentul să faceți politică, duceți-vă și cautați-vă de lucru și faceți și voi ceva cu viața voastră.

Pe data de 6 decembrie avem convingerea că mulți dintre români vor alege Pro Romania, partidul care este alaturi de români, un partid fără interese obscure, fără limbaj dublu și fără parveniți peste noapte și transformați în luptători pentru binele României și al românilor.

Nici un sondaj nu poate dicta soarta unui popor, nu poate înfrânge libertatea și democrația votului unui popor unit și puternic!

Cătălin Silegeanu, candidatul PRO România pentru Camera Deputaților

Material realizat la comanda Partidului PRO România Botoșani  de S.C. PLAY BY PLAY S.R.L., Cod Unic de Identificare mandatar financiar 11200008.

Lucian Trufin: „O nouă ticăloșie marca PNL”
Botoșănenii invitați să se alăture campaniei de strângere de semnături pentru susținerea plafonării prețurilor la electricitate și gaze naturale
PSD Botoșani: „Astăzi am pus capăt guvernării Cîțu, care a adus românii la sapă de lemn”
Președintele Iohannis convoacă negocieri cu partidele abia săptămâna viitoare, în ciuda situației de criză, după DEMITEREA guvernului Cîțu
Guvernul Câţu a fost demis cu un scor istoric!
Stop tremuratului în case! Semnați petiția!
Lucian Trufin: „Degeaba adoptăm noi legi în Parlament, dacă la Ministerul Agriculturii se doarme în papuci!”
Congresul PNL a trecut, pandemia și sărăcia au rămas!
Predominant Noros
Maxim: 14 °C
DOROHOI – 5 TO GO, o nouă cafenea în municipiu. „Smile, there’s coffee!”, este sloganul care convinge! - FOTOGALERIE
2011
ANUNŢ - În atenţia cetățenilor Municipiului Dorohoi, solicitanţi de ajutoare pentru încălzirea locuinţei şi a suplimentului pentru energie!
Delegație militară Româno-Americană în vizită la Dorohoi - FOTOGALERIE
Mesaj de condoleanțe la trecerea în neființă a doamnei învățătoare Doina Zahariuc
ALERTĂ DOROHOI! - COMUNICAT – Rata de infectare cu virusul SARS-COV 2 a depășit trei cazuri la mia de locuitori. Vezi interdicțiile impuse!
Amenzi de peste 10000 de lei aplicate de către jandarmi în acest week-end
Comunicat SVSU Dorohoi: Rata de incidență la nivelul municipiului
DOROHOI – Locuitorii de pe mai multe străzi, fară apă la robinete, din cauza unei avarii
Dorohoi – Comunicat SVSU privind rata de infectare în municipiu