Adresa redacţiei: Str. Bulevardul Victoriei nr. 3-5, Email: [email protected], Telefon: 0331.402.010
Comunicat: Unitate și solidaritate! Guvernul PNL a suplimentat numărul de paturi de Terapie Intensivă la BOTOȘANI!
Realitatea DorohoianăData 11.11.2020 - 16:42:14
Politic
Una dintre cele cinci UNITĂȚI MOBILE DE TERAPIE INTENSIVĂ aflate în coordonarea Departamentului pentru Situații de Urgență a ajuns, marți seară, la BOTOȘANI! Este vorba despre suplimentarea cu încă 12 paturi de TERAPIE INTENSIVĂ pentru pacienții diagnosticați cu Covid-19, care ajung să manifeste forme medii spre grave și au nevoie de îngrijiri specifice.
DISTRIBUIE           

Autoritățile județene au făcut eforturi uriașe pentru ca botoșănenii să primească șansa la viață în lupta cu noul coronavirus. Astfel, Guvernul PNL, prin Departamentul pentru Situații de Urgență a alocat o autospecială cu o capacitate de 12 paturi, dotată cu toate echipamentele necesare pentru o secție de terapie intensivă (ventilatoare, monitoare etc) în contextul în care la nivelul unităților spitalicești din județul Botoșani nu mai există niciun pat liber pe secțiile de Terapie Intensivă.

Toate paturile de terapie intensivă din unitățile spitalicești din Botoșani sunt la ora actuală, ocupate, de aceea, în calitate de director al Direcției de Sănătate Publică, cu sprijinul domnului prefect al județului, Dan Nechifor, am reușit să aducem această unitate mobilă, dotată cu 12 paturi, mărind astfel capacitatea de a primi pacienți care luptă din greu pentru viața lor. Virusul există, se răspândește rapid, de aceea este în puterea noastră, a tuturor, să avem grijă unii de alții. Sănătate tuturor”, a declarat medicul Monica Adăscăliței, directorul Direcției de Sănătate Publică Botoșani și candidatul PNL pentru Senatul României.

Pandemia de Coronavirus a pus o presiune uriașă pe sistemele medicale din toată lumea, iar la Botoșani, prin aducerea acestei unități mobile de terapie intensivă, cu sprijinul parlamentarilor PNL și a eforturilor autorităților județene a crescut, în acest fel, capacitatea de terapie intensivă. Nu ne jucăm cu viața botoșănenilor, de aceea continuăm eforturile pentru asigurarea îngrijirilor necesare pentru pacienți diagnosticați cu Covid-19 și aflați în stare gravă.

PARTIDUL NAȚIONAL LIBERAL, prin reprezentanții săi din Guvern și din structurile județene, se preocupă constant de sănătatea cetățenilor, de ținerea sub control a pandemiei de coronavius și DEZAVUĂM TOTAL MODUL ÎN CARE PSD încearcă să câștige capital politic și electoral, dezinformând și ieșind public cu afirmații populiste! Distinsul domn parlamemtar PSD, Costel Lupașcu, care a stat ascuns pe toată perioada pandemiei, iese public astăzi și afirmă că a contribuit la aducerea autospecialei de ATI. Fără pic de nerușinare dar cu o disperare incredibilă de a nu-și pierde susținerea politică, își arogă meritele unor oameni aflați zi și noapte la datorie, în prima linie în fața inamicului invizibil.

Unde este latura dvs umană? Aveți așa ceva? ÎNCETAȚI să mai folosiți PANDEMIA de CORONAVIRUS ca pretext electoral și gândiți-vă că aveți și dvs copii, frați, surori, părinți, bunici!

Departamentul de Comunicare al PNL Botoșani

Monica Adăscăliței, director DSP Botoșani

Comentarii


Articole din aceeași categorie
Lucian Trufin: „O nouă ticăloșie marca PNL”
Botoșănenii invitați să se alăture campaniei de strângere de semnături pentru susținerea plafonării prețurilor la electricitate și gaze naturale
PSD Botoșani: „Astăzi am pus capăt guvernării Cîțu, care a adus românii la sapă de lemn”
Președintele Iohannis convoacă negocieri cu partidele abia săptămâna viitoare, în ciuda situației de criză, după DEMITEREA guvernului Cîțu
Guvernul Câţu a fost demis cu un scor istoric!
Stop tremuratului în case! Semnați petiția!
Lucian Trufin: „Degeaba adoptăm noi legi în Parlament, dacă la Ministerul Agriculturii se doarme în papuci!”
Congresul PNL a trecut, pandemia și sărăcia au rămas!
Sondaj
Vă veți vaccina anti COVID-19, în cadrul campaniei inițiată de Guvernul României?
Vremea în DOROHOI
Predominant Noros
5.4 °C
Minim: 4.92 °C
Maxim: 12.77 °C
Cele mai citite
DOROHOI – 5 TO GO, o nouă cafenea în municipiu. „Smile, there’s coffee!”, este sloganul care convinge! - FOTOGALERIE
2015
ANUNŢ - În atenţia cetățenilor Municipiului Dorohoi, solicitanţi de ajutoare pentru încălzirea locuinţei şi a suplimentului pentru energie!
1504
Delegație militară Româno-Americană în vizită la Dorohoi - FOTOGALERIE
1267
Mesaj de condoleanțe la trecerea în neființă a doamnei învățătoare Doina Zahariuc
922
ALERTĂ DOROHOI! - COMUNICAT – Rata de infectare cu virusul SARS-COV 2 a depășit trei cazuri la mia de locuitori. Vezi interdicțiile impuse!
839
Amenzi de peste 10000 de lei aplicate de către jandarmi în acest week-end
678
Comunicat SVSU Dorohoi: Rata de incidență la nivelul municipiului
564
DOROHOI – Locuitorii de pe mai multe străzi, fară apă la robinete, din cauza unei avarii
557
Dorohoi – Comunicat SVSU privind rata de infectare în municipiu
518
Spitalul Municipal Dorohoi angajează electrician
456
Arhiva Video
ARHIVA VIDEO REALITATEA DOROHOIANĂ – Grupul umoristic „Lunaticii”, remember la zece ani de la ultimul spectacol - VIDEO&FOTO
ARHIVA VIDEO REALITATEA DOROHOIANĂ – Ovidiu Lipan „Ţăndărică”, recital incendiar la Dorohoi, în 2013
COMUNICAT & VIDEO - „Oamenii ALDE Botoşani sunt cei care fac diferenţa”
Vezi toată arhiva video
Anunţuri
PRIMĂRIA DOROHOI - ANUNȚ DE LICITAȚIE VÂNZARE, doar domeniu privat
ANUNŢ - În atenţia cetățenilor Municipiului Dorohoi, solicitanţi de ajutoare pentru încălzirea locuinţei şi a suplimentului pentru energie!
PRIMĂRIA DOROHOI - Anunţ de participare la licitaţie pentru ÎNCHIRIERI spații/terenuri (domeniul PRIVAT)
DOROHOI – 5 TO GO, o nouă cafenea în municipiu. „Smile, there’s coffee!”, este sloganul care convinge! - FOTOGALERIE
VÂND CASĂ ÎN DOROHOI
Acest site foloseste cookie-uri pentru o mai buna functionare. Conform reglementarilor si indrumarilor privind cele mai bune practivi, orice utilizator din UE trebuie instiintat in aceasta privinta si trebuie sa isi dea acordul privind aceasta instiintare.


Sunt de acord