Adresa redacţiei: Str. Bulevardul Victoriei nr. 3-5, Email: [email protected], Telefon: 0331.402.010
COMUNICAT: Un dorohoian pe listele PSD pentru Parlament. PSD Botoșani și-a ales candidații care vor reprezenta județul în Parlamentul României cu cinste, profesionalism și dedicare
Realitatea DorohoianăData 19.10.2020 - 16:42:46
Politic
PSD Botoșani a anunțat astăzi că, în forurile statutare ale Organizației Județene, a fost votată echipa de candidați pentru alegerile parlamentare.
DISTRIBUIE           

Organizația Județeană a PSD vine în fața botoșănenilor cu oameni competenți, cinstiți, devotați intereselor comunităților locale din care provin și care au făcut performanță în domeniile lor de activitate. La fel ca la alegerile locale, am venit cu oameni bine pregătiți, medici, profesori, economiști, ingineri, juriști, specialiști în administrație publică și în fonduri europene. La PSD Botoșani, oamenii sunt pe primul loc și siguranța nivelului de trai al fiecărui botoșănean, fie că vorbim de siguranța locurilor de muncă, de siguranța sănătății, de siguranța educației sau de siguranța economică. Pentru noi, cei de la PSD toți botoșănenii trebuie tratați la fel și fiecare om trebuie să simtă că viața lui se îmbunătățește în fiecare zi”, declară preşedintele Organizaţiei Judeţene Botoşani – Doina Federovici.

PSD la nivel național și la nivel local, inclusiv în județul Botoșani a atras în ultimii ani tineri specialiști și oameni cu experiență în domeniul sănătății, educației, antreprenorialului și reprezentanți ai societății civile. Oamenii bine pregătiți și cu bună credință și-au dat seama că PSD este singurul partid care are soluții concrete și care are priceperea să guverneze pentru fiecare român.

PSD este deschis tuturor oamenilor de bună credință, care vor să facă parte din echipa sa de la nivel local şi naţional. PSD este pregătit să guverneze România cu o echipă de specialiști care să repare tot ce a stricat Iohannis și Orban! Sănătatea, educația, protejarea locurilor de muncă și investițiile concrete la nivel local sunt prioritățile PSD pentru Botoșani și pentru România. PSD are soluții. PSD știe să guverneze bine. Programul de guvernare al PSD pentru următorii 4 ani este gata și va fi prezentat în detaliu în perioada următoare., declară preşedintele executiv al Organizaţiei Judeţene Botoşani – Marius Budăi.

PSD vine cu o nouă viziune economică, menită să aducă prosperitate și dezvoltare, cu o nouă echipă, cu un nou plan concret și coerent de acțiune guvernamentală.

PNL și aliații săi rămân partidele haosului, ale improvizației și incompetenței care au îngenuncheat economic țara, au îndatorat-o fără măsură și i-au obligat pe români să strângă cureaua și au refuzat dublarea alocațiilor și majorărilor de venituri pentru profesori și pensionari.

România se vindecă, România crește economic și social cu PSD la guvernare. Este un fapt!

PSD, așa cum și în trecut a reușit să readucă România pe traseul dezvoltării și acum a pregătit planul de salvare. România își poate reveni numai prin programele și măsurile pe care PSD le va aplica din momentul în care va reveni la guvernare.

Candidații pentru Senatul României sunt:

 1. Trufin Lucian – Inginer;

 2. Lupaşcu Costel – Jurist;

 3. Guraliuc Elena – Ramona – Medic primar;

 4. Murariu Marian – Inginer;

 5. Barbacariu Silviu – Inginer.

Candidații pentru Camera Deputaților sunt:

 1. Budai Marius – Economist;

 2. Şlincu Dan – Constantin – Economist;

 3. Pătrăuceanu Constantin – Neculai – Jurist;

 4. Huţu Alexandra – Licenţiat şi master în Ştiinţe administrative, Licenţiat în drept;

 5. Lăzăruc Dana – Medic stomatolog;

 6. Nistor Constantin Cristian – Inginer;

 7. Gurău Eduard – Medic;

 8. Manolache Ciprian – Profesor.

Comentarii


Articole din aceeași categorie
Comunicat Roxana Țurcanu, PRO România: ”În zadar ne dorim redeschiderea școlilor pentru copiii nostri, dacă decizia lui Klaus Iohannis este împotriva acestei solicitări, atât de necesară pentru educația românească”
Comunicat PSD: Vot pentru PNL pe 6 decembrie înseamnă vot pentru tăieri și reduceri de venituri și locuri de muncă și creșteri de taxe și impozite
Comunicat USR PLUS Botoșani: O Românie fără hoție nu-i o fantezie
Comunicat: Guvernarea PSD este singura salvare a producătorilor și fermierilor noștri, este siguranța produselor sănătoase de pe masa românilor!
Comunicat PSD: Ziua de 1 Decembrie, ziua dedicată tuturor românilor, nu a trecut neobservată, în actualul context epidemiologic - FOTOGALERIE
Cătălin Silegeanu, Pro România: Iohannis este singurul președinte care organizează Ziua Națională ca un eveniment privat în aer liber, la care participă, fruntași, ambasadorii străini
Paradă inedită a umaniștilor în Piața Constituției, de Ziua Națională a României  
PSD Botoșani: „Marea Unire din 1918 a fost şi rămâne pagina cea mai importantă a istoriei românești. La mulți ani tuturor românilor!”
Sondaj
Ați accepta să fiți vaccinat împotriva infecției cu COVID-19, în eventualitatea apariției unui vaccin?
Vremea în DOROHOI
Predominant Noros
-1.69 °C
Minim: -4.67 °C
Maxim: -0.02 °C
Cele mai citite
Primarul Dorin Alexandrescu a înmânat astăzi cheile către beneficiarii locuințelor de serviciu
1139
Femeie reținută pentru trei infracțiuni la regimul rutier
814
DOROHOI - Mesajul transmis de primarul Dorin Alexandrescu cu ocazia Zilei Naționale a României
659
Mașină a poliției, echipată cu radar, implicată într-un accident de circulație, la Botoșani
582
COMUNICAT Primăria Dorohoi: Blocul de locuinţe de serviciu a fost recepţionat astăzi. Vineri, beneficiarii vor primi repartiţiile
420
DOROHOI: Rata de infectare se menţine la peste trei la mie. Vezi situaţia localităţilor din judeţ cu cele mai mari rate de infecţie
335
Tânără din Botoșani prinsă de polițiști cu 2526 de pachete cu țigări de contrabandă
332
Teribilism sau inconştienţă  
288
Femeie în comă transportată cu elicopterul la Iaşi
285
Dorohoi – Rata de infectare a depășit, din nou, trei la mie. Au fost înregistrate 13 noi cazuri
245
Arhiva Video
ARHIVA VIDEO REALITATEA DOROHOIANĂ – Grupul umoristic „Lunaticii”, remember la zece ani de la ultimul spectacol - VIDEO&FOTO
ARHIVA VIDEO REALITATEA DOROHOIANĂ – Ovidiu Lipan „Ţăndărică”, recital incendiar la Dorohoi, în 2013
COMUNICAT & VIDEO - „Oamenii ALDE Botoşani sunt cei care fac diferenţa”
Vezi toată arhiva video
Anunţuri
Primăria Dorohoi: ANUNŢ privind stabilirea impozitelor și taxelor locale pentru anul 2021
DAS Dorohoi: ANUNȚ privind acordarea tichetelor sociale pentru gradiniţă aferente lunii OCTOMBRIE 2020
Mesaj de condoleanțe din partea Direcției de Asistență Socială
Mesaj de condoleanțe din partea primarului Dorin Alexandrescu, la decesul consilierului său, Constantin Onciu
DOROHOI – Fără apă la robinete, miercuri, 4 noiembrie
Acest site foloseste cookie-uri pentru o mai buna functionare. Conform reglementarilor si indrumarilor privind cele mai bune practivi, orice utilizator din UE trebuie instiintat in aceasta privinta si trebuie sa isi dea acordul privind aceasta instiintare.


Sunt de acord