Comunicat: PSD a lansat programul de guvernare pentru următorii 4 ani care vine cu soluții pentru salvarea sănătății, educației și locurilor de muncă care au fost devastate de PNL
Realitatea DorohoianăData 11.11.2020 - 11:19:45
Președintele PSD Botoșani Doina Federovici a declarat astăzi că PSD este pregătit pentru a reveni la guvernare în următorii 4 ani cu un plan cu soluţii concrete, cu măsuri țintite, corecte, simple pentru fiecare domeniu și fiecare familie din România.

PSD este singurul partid care a venit în fața românilor cu un plan de guvernare. PSD este pregătit să conducă România cu o echipă de specialiști, care să refacă tot ce a stricat Guvernul liberal în ultimele 12 luni de zile. În programul Guvernului social-democrat sunt cuprinse toate prioritățile județului de la modernizarea infrastructurii rutiere, cea de utilități publice, până la investiții masive în sistemul sanitar și de învățământ și măsuri de susținere a fermierilor botoșăneni. Împreună cu primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei și cu echipa de parlamentari de la PSD Botoșani vom finaliza toate proiectele importante pentru județul nostru pe care tot noi le-am început în guvernarea precedentă. Este vorba în primul rând de modernizarea drumurilor naționale care leagă județul de restul țării și de șoselele care traversează Botoșaniul. În același timp am pregătit obiective noi de investiții pentru fiecare domeniu de interes local”, a declarat Doina Federovici.

PSD va face guvernare pentru Botoșani în toate domeniile prioritare: sănătate, educație, infrastructură rutieră și de utilități publice, locuri de muncă, fonduri europene, agricultură.

Diferența dintre noi și liberali este că PSD va redeschide toate școlile în condiții de siguranță sanitară, nu cum a făcut PNL care a închis tot și a blocat accesul a peste 45.000 de copii botoșăneni la educație, PSD va proteja pacienții și medicii din spitale și le va oferi materiale și echipamente sanitare, nu ca PNL care i-a sacrificat pentru a organiza alegeri în vârf de pandemie, PSD va acorda sprijin financiar corect și concret IMM-urilor și oamenilor care au rămas fără loc de muncă, nu ca PNL care i-a lăsat de izbeliște și pe angajatori și pe angajați, PSD va fi partenerul fermierilor botoșăneni, nu ca PNL care i-a falimentat prin tăierea programelor de susținere a producțiilor deficitare și i-a lipsit de fonduri europene”, a subliniat președintele PSD Botoșani.

Doina Federovici, aleasă pe 27 septembrie președinte al Consiliului Județean Botoșani a făcut un apel către botoșăneni să voteze pe 6 decembrie echipa de parlamentari de la PSD Botoșani pentru a face echipă la nivel local și central în realizarea obiectivelor de investiții din fiecare localitate a județului.

Este nevoie de o majoritate parlamentară social-democrată care să pună capăt suferințelor generate de Guvernul Orban, care e mai periculos decât coronvirusul! Botoșănenii și cetățenii din fiecare județ sunt mai loviți și suferă mai rău din cauza deciziilor incompetente, absurde, ale guvernului Orban decât din cauza COVID-ului. Orice zi în plus cu Guvernul Orban la conducerea țării înseamnă mai mult rău, mai mulți morți, mai multe cazuri de îmbolnăviri, mai mulți șomeri, mai multe falimente, mai multă sărăcie, mai mult pericol pentru viața și familia fiecărui român. Am încredere că pe 6 decembrie botoșănenii îi vor demite pe liberali de la guvernare”, a declarat președintele Consiliului Județean Botoșani, Doina Federovici.

Comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – ORG. JUD. BOTOȘANI, Realizat de Direct Research SRL, Cod unic de identificare mandatar financiar 11200020.

PNL Botoșani respinge acuzațiile deputatului PSD Dan Șlincu
Comunicat PNL Botoșani: 15 ianuarie 1850 - 15 ianuarie 2021, 171 de ani de eternitate eminesciană
Deputatul Grațiela Gavrilescu anunță înființarea Grupării parlamentare umaniste social-liberale
Dan Șlincu: „Guvernarea PNL-USR-UDMR, după ce a lăsat fără acces la educație zeci de mii de copii, a pus peste noapte politruci la conducerea unităților de învățământ”
Comunicat Marius Budăi, PSD: „USR trebuie să plece de la guvernare pentru că a mințit românii! Uniunea Salvați-i pe Români de USR-PLUS!”
Comunicat PNL Botoșani: Vinovat de situația dezastruoasă de la Nova Apaserv este PSD Botoșani, în frunte cu cei care au condus în ultimii ani Consiliul Județean
Europarlamentarul umanist Maria Grapini condamnă “amestecul grosolan al politicului în Educație!”
Comunicat Marius Budăi, PSD: „USR și PNL au pus la pământ sănătatea și asistența socială din prima lună de guvernare! Tăieri de venituri și zero finanțare pentru centrele de imunizare”
Noros
DOROHOI – Se deschide Centrul comunitar de vaccinare. Este al doilea spațiu cu această destinație, după cel inaugurat în incinta Spitalului municipal
Mica Unire sărbătorită, la Dorohoi, în avans - VIDEO&FOTOGALERIE