Comunicat: Mesajul lui Daniel Ionașcu, președintele executiv al PPU (social-liberal), de Ziua Drapelului Național: Drapelul ne unește într-o țară!
Realitatea DorohoianăData 27.06.2020 - 12:02:49
„Drapelul ne unește într-o țară”, transmite Daniel Ionașcu, președintele executiv al Partidului Puterii Umaniste (social-liberal), de Ziua Drapelului Național.

Sărbătoarea de pe 26 iunie este momentul perfect să vorbim nu doar de identitatea românească, tradițiile și strămoșii noștri, ci și de frații noștri de suflet.

„De Ziua Drapelului Național trebuie în primul rând să ne gândim la unitatea de neam. Drapelul ne unește într-o țară și este simbol al identității noastre românești, simbol de limbă, de credință și de tradiții. Nu pot uita că aceleași culori ne aduc aminte de frații noștri de peste Prut și de România Mare. Mă înclin cu pietate, admirație și respect în fața tuturor celor care au pus stindardul României și demnitatea acestei țări mai presus de ei înșiși. Dumnezeu să binecuvânteze românii, Dumnezeu să ocrotească România!”, spune Daniel Ionașcu.

Biroul de presă

Primării câştigate de PSD
Candidații PPU (social-liberal) vor candida exclusiv pe listele propriului partid, refuzând orice formă de compromisuri politice
Marcel Ciolacu şi Paul Stănescu, preşedintele respectiv secretarul general al PSD, vor fi prezenţi mâine în Botoşani
ALEGERI LOCALE 2020 – Bogdan Amarie, candidat USR PLUS pentru Consiliul Local Dorohoi: “Vreau să dau ceva înapoi comunității din care fac parte”
Costel Şoptică, PNL: Heliport la Botoșani. Mă implic în dezvoltarea județului Botoșani.
COMUNICAT: 10.000 de măști și dezinfectant pentru mai multe școli din municipiul și județul Botoșani, donate de PSD în lipsa materialelor sanitare de la Guvernul Orban
COMUNICAT - Florin Țurcanu, ALDE, către PSD: „Dacă nu v-au ajuns 22 de ani să conduceți județul Botoșani, cât vă mai trebuie ca să asigurați condiții decente de trai botoșănenilor?”
A avut loc tragerea la sorţi pentru ordinea pe buletinele de vot, pentru CJ
În contextul Pandemiei COVID - 19, vă veți prezenta la vot pe 27 septembrie?
Predominant Noros
Primarul Alexandrescu a câştigat un nou mandat cu 62 %. Vezi configuraţia noului Consiliu Local
ACUM - Incendiu puternic la câţiva kilometri de Dorohoi - FOTOGALERIE
Viceprimarul Lucian Topalagă, candidatul ALDE, la ieşirea de la urne: „Votul este cea mai importantă armă a democraţiei. Îi invit pe dorohoieni şi pe această cale, să iasă la vot”