Comunicat: Mesajul lui Daniel Ionașcu, președintele executiv al PPU (social-liberal), de Ziua Drapelului Național: Drapelul ne unește într-o țară!
Realitatea DorohoianăData 27.06.2020 - 12:02:49
„Drapelul ne unește într-o țară”, transmite Daniel Ionașcu, președintele executiv al Partidului Puterii Umaniste (social-liberal), de Ziua Drapelului Național.

Sărbătoarea de pe 26 iunie este momentul perfect să vorbim nu doar de identitatea românească, tradițiile și strămoșii noștri, ci și de frații noștri de suflet.

„De Ziua Drapelului Național trebuie în primul rând să ne gândim la unitatea de neam. Drapelul ne unește într-o țară și este simbol al identității noastre românești, simbol de limbă, de credință și de tradiții. Nu pot uita că aceleași culori ne aduc aminte de frații noștri de peste Prut și de România Mare. Mă înclin cu pietate, admirație și respect în fața tuturor celor care au pus stindardul României și demnitatea acestei țări mai presus de ei înșiși. Dumnezeu să binecuvânteze românii, Dumnezeu să ocrotească România!”, spune Daniel Ionașcu.

Biroul de presă

Parlamentarii umaniști propun înființarea Fondului de Solidaritate „Locuințe pentru tinerii români”, prin care aceștia să își poată plăti avansul pentru o locuință
ALDE Botoşani - Tinerii căsătoriți au nevoie urgent de o susținere financiară din partea statului!
Parlamentarii PPU (social-liberal) au depus un proiect de lege pentru modificarea legii dialogului social. Scopul acestuia, să apere angajații din sectorul privat și să corecteze disfuncționalitățile actualei legislații
Comunicat - Scrisoare deschisă către Antreprenorii Români
Deputatul Steluța Cătăniciu a intrat în Partidul Puterii Umaniste (social-liberal
Radu Minea, președintele Federației Sindicatelor Lucrătorilor din Cercetare-Proiectare s-a înscris în Partidul Puterii Umaniste (social-liberal)
Comunicat ALDE - Așteptăm din partea Guvernului programe noi pentru susținerea legumicultorilor!
Comunicat: Doina Pârcălabu, fost președinte al Casei Naționale de Pensii Publice, s-a înscris în Partidul Puterii Umaniste (social-liberal)
Populaţia din Baranca evacuată din cauza creşterii nivelului râului Prut -VIDEO
Dorohoiancă călcată de o betonieră. A murit în drum spre spital
Dorohoianca Anamaria-Teodora Zgîmbău a cucerit America! Rezultat de excepţie al unei eleve de la Colegiul Național “Grigore Ghica”
1973
DOROHOI: PERICOL DE INUNDAŢII – COD ROŞU. A fost emisă o avertizare RO-ALERT!
Dorohoienii de pe mai multe străzi rămân mâine fără apă la robinete
Comunicat DAS Dorohoi - Modificări privind izolarea la domiciliu COVID 19
COD ROSU pe Jijia, Başeu, Sitna, Miletin şi Putreda. Cota de pericol în creştere la Rădăuţi Prut
Armata caută rezervişti pentru judeţul Botoşani şi alte 16 judeţe şi municipiul Bucureşti | MApN: Pentru anul 2020, sunt disponibile 1.059 de locuri