Comunicat: Doina Pârcălabu, fost președinte al Casei Naționale de Pensii Publice, s-a înscris în Partidul Puterii Umaniste (social-liberal)
Realitatea DorohoianăData 25.06.2020 - 14:35:15
Doina Pârcălabu, PPU (social-liberal)
Doina Pârcălabu, fost președinte al Casei Naționale de Pensii Publice, s-a alăturat PPU (social-liberal) și va prelua conducerea Departamentului pentru Muncă și Protecție Socială.

De profesie economist, Doina Pârcălabu este lector universitar doctor și susține inclusiv cursuri în domeniul protecției sociale, buget și trezorerie publică. A fost președinte cu rang de secretar de stat al Casei Naționale de Pensii Publice și director general in Parlamentul României – Camera Deputaților.

În decursul anilor, domnia sa a exprimat o vădită preocupare în domeniul protecției sociale, fiind unul dintre cei mai importanți specialiști români în domeniul pensiilor de stat și private.

„Umaniștii manifestă un interes deosebit pentru categoriile sociale vulnerabile, pentru sprijinirea și protejarea acestora. Am convingerea ca, alături de Partidul Puterii Umaniste (social-liberal), pot realiza proiecte semnificative în beneficiul nu doar al acelor categorii, ci al tuturor românilor. PPU (social-liberal) a făcut deja pași important în această direcție, prin inițiative legislative care vor deveni legi și îmi doresc să contribui si eu la realizarea unor proiecte similare”, a precizat Doina Pârcălabu.

Biroul de presă

Parlamentarii umaniști propun înființarea Fondului de Solidaritate „Locuințe pentru tinerii români”, prin care aceștia să își poată plăti avansul pentru o locuință
ALDE Botoşani - Tinerii căsătoriți au nevoie urgent de o susținere financiară din partea statului!
Parlamentarii PPU (social-liberal) au depus un proiect de lege pentru modificarea legii dialogului social. Scopul acestuia, să apere angajații din sectorul privat și să corecteze disfuncționalitățile actualei legislații
Comunicat - Scrisoare deschisă către Antreprenorii Români
Deputatul Steluța Cătăniciu a intrat în Partidul Puterii Umaniste (social-liberal
Radu Minea, președintele Federației Sindicatelor Lucrătorilor din Cercetare-Proiectare s-a înscris în Partidul Puterii Umaniste (social-liberal)
Comunicat: Mesajul lui Daniel Ionașcu, președintele executiv al PPU (social-liberal), de Ziua Drapelului Național: Drapelul ne unește într-o țară!
Comunicat ALDE - Așteptăm din partea Guvernului programe noi pentru susținerea legumicultorilor!
Populaţia din Baranca evacuată din cauza creşterii nivelului râului Prut -VIDEO
Dorohoiancă călcată de o betonieră. A murit în drum spre spital
Dorohoianca Anamaria-Teodora Zgîmbău a cucerit America! Rezultat de excepţie al unei eleve de la Colegiul Național “Grigore Ghica”
2043
DOROHOI: PERICOL DE INUNDAŢII – COD ROŞU. A fost emisă o avertizare RO-ALERT!
Dorohoienii de pe mai multe străzi rămân mâine fără apă la robinete
Comunicat DAS Dorohoi - Modificări privind izolarea la domiciliu COVID 19
COD ROSU pe Jijia, Başeu, Sitna, Miletin şi Putreda. Cota de pericol în creştere la Rădăuţi Prut
Armata caută rezervişti pentru judeţul Botoşani şi alte 16 judeţe şi municipiul Bucureşti | MApN: Pentru anul 2020, sunt disponibile 1.059 de locuri