Comunicat: Doina Pârcălabu, fost președinte al Casei Naționale de Pensii Publice, s-a înscris în Partidul Puterii Umaniste (social-liberal)
Realitatea DorohoianăData 25.06.2020 - 14:35:15
Doina Pârcălabu, PPU (social-liberal)
Doina Pârcălabu, fost președinte al Casei Naționale de Pensii Publice, s-a alăturat PPU (social-liberal) și va prelua conducerea Departamentului pentru Muncă și Protecție Socială.

De profesie economist, Doina Pârcălabu este lector universitar doctor și susține inclusiv cursuri în domeniul protecției sociale, buget și trezorerie publică. A fost președinte cu rang de secretar de stat al Casei Naționale de Pensii Publice și director general in Parlamentul României – Camera Deputaților.

În decursul anilor, domnia sa a exprimat o vădită preocupare în domeniul protecției sociale, fiind unul dintre cei mai importanți specialiști români în domeniul pensiilor de stat și private.

„Umaniștii manifestă un interes deosebit pentru categoriile sociale vulnerabile, pentru sprijinirea și protejarea acestora. Am convingerea ca, alături de Partidul Puterii Umaniste (social-liberal), pot realiza proiecte semnificative în beneficiul nu doar al acelor categorii, ci al tuturor românilor. PPU (social-liberal) a făcut deja pași important în această direcție, prin inițiative legislative care vor deveni legi și îmi doresc să contribui si eu la realizarea unor proiecte similare”, a precizat Doina Pârcălabu.

Biroul de presă

Primării câştigate de PSD
Candidații PPU (social-liberal) vor candida exclusiv pe listele propriului partid, refuzând orice formă de compromisuri politice
Marcel Ciolacu şi Paul Stănescu, preşedintele respectiv secretarul general al PSD, vor fi prezenţi mâine în Botoşani
ALEGERI LOCALE 2020 – Bogdan Amarie, candidat USR PLUS pentru Consiliul Local Dorohoi: “Vreau să dau ceva înapoi comunității din care fac parte”
Costel Şoptică, PNL: Heliport la Botoșani. Mă implic în dezvoltarea județului Botoșani.
COMUNICAT: 10.000 de măști și dezinfectant pentru mai multe școli din municipiul și județul Botoșani, donate de PSD în lipsa materialelor sanitare de la Guvernul Orban
COMUNICAT - Florin Țurcanu, ALDE, către PSD: „Dacă nu v-au ajuns 22 de ani să conduceți județul Botoșani, cât vă mai trebuie ca să asigurați condiții decente de trai botoșănenilor?”
A avut loc tragerea la sorţi pentru ordinea pe buletinele de vot, pentru CJ
În contextul Pandemiei COVID - 19, vă veți prezenta la vot pe 27 septembrie?
Predominant Noros
Primarul Alexandrescu a câştigat un nou mandat cu 62 %. Vezi configuraţia noului Consiliu Local
1921
ACUM - Incendiu puternic la câţiva kilometri de Dorohoi - FOTOGALERIE