Adresa redacţiei: Str. Bulevardul Victoriei nr. 3-5, Email: redactie@realitateadorohoiana.ro, Telefon: 0331.402.010
Comunicat: ALDE Botoșani solicită CJ alocarea de fonduri către primării pentru achiziţionarea de materiale de prevenţie şi pachete cu alimente pentru persoanele nevoiaşe
Realitatea DorohoianăData 13.04.2020 - 17:10:11
Politic
Având în vedere că suntem în Săptămâna Mare, premergătoare Sfintelor Sărbători de Paști, ne-am dori ca toți locuitorii județului Botoșani să treacă mai ușor peste aceste sărbători pascale, prin sprijinul acordat de autoritățile județene și locale.
DISTRIBUIE           

De aceea, solicităm public conducerii Consiliului Județean Botoșani și tuturor consilierilor județeni să convoace de îndată o ședință la CJ pentru alocarea fondurilor cu destinație specială, tuturor primăriilor din județ, pentru achiziționarea materialor de prevenție, împotriva Covid-19, care să fie distribuite gratuit botoșănenilor cât și pentru distribuirea unor pachete cu produse alimentare de bază, pentru persoanele nevoiașe din județul Botoșani.

 

Să nu uităm că este Săptămâna Patimilor și ar trebui să fim mai buni, să ne gândim și la semenii noștri care, poate nu au ce pune pe masă în ziua de Paști, în condițiile în care multe persoane nu mai au unde să muncească acum pentru a-și întreține familiile.

 

”Șefii județului Botoșani care tot timpul și-au încasat salariile din taxele și impozitele cetățenilor să facă acest lucru pentru ei, mai ales că botoșănenii merită acest lucru, întrucât Direcția Județeană de Finanțe Botoșani în ceea ce privește colectarea taxelor și impozitelor, mereu s-a aflat în primele cinci județene din România, asta denotă foarte clar că cetățenii din județul Botoșani sunt oameni responsabili, sunt buni platnici, sunt oameni care respectă legislația, așadar și autoritățile județene ar trebuie să fie alături de botoșăneni în aceste momente”, a declarat Florin Țurcanu, vicepreșendintele ALDE Botoșani

 

Din punct de vedere legal, există această posibilitate pentru că ne aflăm într-o  situație în care legislația permite achizițioarea directă și dacă se dorește cu adevărat, se poate convoca o ședintă de îndată pentru alocarea fondurilor necesare primăriilor din județ.

 

Ulterior, unitățile administrativ-teritoriale se pot ocupa într-un ritm alert, pentru binele comunității lor, făcând toate achizițiile în regim de urgență pentru a avea timp până de Paști să distribuie gratuit tuturor botoșănenilor materiale de prevenție și produse alimentare necesare pentru sărbătorile pascale, acelor persoane care au nevoie de un sprijin în aceste momente atât de grele.

 

 

                                                          Biroul de presă,

                                                                   ALDE Botoșani

 

Comentarii


Articole din aceeași categorie
Comunicat PMP - Dorohoi, încremenit în trista istorie pesedistă
Comunicat - ALDE Botoșani susține menținerea subvențiilor în agricultură
Comunicat ALDE Botoşani - Irigațiile sunt colacul de salvare pentru agricultorii botoșăneni! - VIDEO
Comunicat ALDE Botoşani - Opriți nedreptatea de la Nova Apaserv Botoșani! Stopați supraîncărcarea facturilor la apă!
Comunicat ALDE Botoşani - Trezirea la realitate, dragi aleși locali! E timpul pentru a mai face mai mult pentru cetățenii cărora le-ați cerut votul!
Comunicat ALDE Botoşani - Opriti circul pe bani publici!
Comunicat ALDE Botoşani – „Terminați cu promisiunile și treceți la fapte”
Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, în vizită în judeţ - FOTOGALERIE
Vremea în DOROHOI
Posibil Burniță
10.46 °C
Minim: 8.86 °C
Maxim: 15.62 °C
Cele mai citite
Incendiu la marginea Dorohoiului - FOTOGALERIE
1829
Managerul Spitalului Municipal Dorohoi A DEMISIONAT în urma presiunilor
1540
Petiţie online în sprijinul medicului Bogdan Anton, managerul Spitalului Municipal Dorohoi
1303
Autocar distrus într-un incendiu, la Pomârla
1147
Simona Elena, poliţista de frontieră din Dorohoi, onorată de superiori pentru activitatea umanitară desfăşurată
800
SINCERE CONDOLEANŢE!
744
Dorohoienii pot circula fără declaraţie pe proprie răspundere pe o rază de 30 de kilometri în jurul municipiului
676
Medicul Bogdan Anton, managerul spitalului dorohoian, răspunde şi el, punctual, acuzaţiilor făcute de şeful liberalilor botoşăneni
566
DOROHOI - Angajaţii primăriei, în frunte cu primarul Alexandrescu, se vor supune termoscanării la intrarea în instituţie
434
Replică a primarului Dorin Alexandrescu la declaraţia senatorului liberal Costel Şoptică, care a cerut demisia mangerului spitalului dorohoian. „Este doar o încercare de a impune și la Spitalul Dorohoi un alt manager, eventual un membru PNL”
407
Arhiva Video
ARHIVA VIDEO REALITATEA DOROHOIANĂ – Grupul umoristic „Lunaticii”, remember la zece ani de la ultimul spectacol - VIDEO&FOTO
ARHIVA VIDEO REALITATEA DOROHOIANĂ – Ovidiu Lipan „Ţăndărică”, recital incendiar la Dorohoi, în 2013
COMUNICAT & VIDEO - „Oamenii ALDE Botoşani sunt cei care fac diferenţa”
Vezi toată arhiva video
Anunţuri
Anunţ de participare la licitaţie pentru concesiune bunuri; PUBLIC
Anunţ de participare la licitaţie pentru INCHIRIERI terenuri (domeniul PRIVAT ) - 4
Anunţ de participare la licitaţie pentru INCHIRIERI terenuri (domeniul PRIVAT ) - 3
Anunţ de participare la licitaţie pentru INCHIRIERI terenuri (domeniul PRIVAT ) - 2
Anunţ de participare la licitaţie pentru INCHIRIERI terenuri (domeniul PRIVAT ) - 1
Acest site foloseste cookie-uri pentru o mai buna functionare. Conform reglementarilor si indrumarilor privind cele mai bune practivi, orice utilizator din UE trebuie instiintat in aceasta privinta si trebuie sa isi dea acordul privind aceasta instiintare.


Sunt de acord