Adresa redacţiei: Str. Bulevardul Victoriei nr. 3-5, Email: [email protected], Telefon: 0331.402.010
Comunicat: ALDE Botoșani solicită CJ alocarea de fonduri către primării pentru achiziţionarea de materiale de prevenţie şi pachete cu alimente pentru persoanele nevoiaşe
Realitatea DorohoianăData 13.04.2020 - 17:10:11
Politic
Având în vedere că suntem în Săptămâna Mare, premergătoare Sfintelor Sărbători de Paști, ne-am dori ca toți locuitorii județului Botoșani să treacă mai ușor peste aceste sărbători pascale, prin sprijinul acordat de autoritățile județene și locale.
DISTRIBUIE           

De aceea, solicităm public conducerii Consiliului Județean Botoșani și tuturor consilierilor județeni să convoace de îndată o ședință la CJ pentru alocarea fondurilor cu destinație specială, tuturor primăriilor din județ, pentru achiziționarea materialor de prevenție, împotriva Covid-19, care să fie distribuite gratuit botoșănenilor cât și pentru distribuirea unor pachete cu produse alimentare de bază, pentru persoanele nevoiașe din județul Botoșani.

 

Să nu uităm că este Săptămâna Patimilor și ar trebui să fim mai buni, să ne gândim și la semenii noștri care, poate nu au ce pune pe masă în ziua de Paști, în condițiile în care multe persoane nu mai au unde să muncească acum pentru a-și întreține familiile.

 

”Șefii județului Botoșani care tot timpul și-au încasat salariile din taxele și impozitele cetățenilor să facă acest lucru pentru ei, mai ales că botoșănenii merită acest lucru, întrucât Direcția Județeană de Finanțe Botoșani în ceea ce privește colectarea taxelor și impozitelor, mereu s-a aflat în primele cinci județene din România, asta denotă foarte clar că cetățenii din județul Botoșani sunt oameni responsabili, sunt buni platnici, sunt oameni care respectă legislația, așadar și autoritățile județene ar trebuie să fie alături de botoșăneni în aceste momente”, a declarat Florin Țurcanu, vicepreșendintele ALDE Botoșani

 

Din punct de vedere legal, există această posibilitate pentru că ne aflăm într-o  situație în care legislația permite achizițioarea directă și dacă se dorește cu adevărat, se poate convoca o ședintă de îndată pentru alocarea fondurilor necesare primăriilor din județ.

 

Ulterior, unitățile administrativ-teritoriale se pot ocupa într-un ritm alert, pentru binele comunității lor, făcând toate achizițiile în regim de urgență pentru a avea timp până de Paști să distribuie gratuit tuturor botoșănenilor materiale de prevenție și produse alimentare necesare pentru sărbătorile pascale, acelor persoane care au nevoie de un sprijin în aceste momente atât de grele.

 

 

                                                          Biroul de presă,

                                                                   ALDE Botoșani

 

Comentarii


Articole din aceeași categorie
PNL Botoșani respinge acuzațiile deputatului PSD Dan Șlincu
Comunicat PNL Botoșani: 15 ianuarie 1850 - 15 ianuarie 2021, 171 de ani de eternitate eminesciană
Deputatul Grațiela Gavrilescu anunță înființarea Grupării parlamentare umaniste social-liberale
Dan Șlincu: „Guvernarea PNL-USR-UDMR, după ce a lăsat fără acces la educație zeci de mii de copii, a pus peste noapte politruci la conducerea unităților de învățământ”
Comunicat Marius Budăi, PSD: „USR trebuie să plece de la guvernare pentru că a mințit românii! Uniunea Salvați-i pe Români de USR-PLUS!”
Comunicat PNL Botoșani: Vinovat de situația dezastruoasă de la Nova Apaserv este PSD Botoșani, în frunte cu cei care au condus în ultimii ani Consiliul Județean
Europarlamentarul umanist Maria Grapini condamnă “amestecul grosolan al politicului în Educație!”
Comunicat Marius Budăi, PSD: „USR și PNL au pus la pământ sănătatea și asistența socială din prima lună de guvernare! Tăieri de venituri și zero finanțare pentru centrele de imunizare”
Sondaj
Vă veți vaccina anti COVID-19, în cadrul campaniei inițiată de Guvernul României?
Vremea în DOROHOI
Parțial Noros
-3.55 °C
Minim: -4.96 °C
Maxim: 6.09 °C
Cele mai citite
DOROHOI – Fără apă la robinete, mâine, în cartierul Plevna, în urma unei avarii
2031
Viceprimarul Dorohoiului în carantină!
788
DOROHOI – Se deschide Centrul comunitar de vaccinare. Este al doilea spațiu cu această destinație, după cel inaugurat în incinta Spitalului municipal
635
Dorohoian de 90 de ani găsit mort în propria casă
581
Tragedie la Dorohoi - Femeie de 70 de ani decedată în această seară, cel mai probabil asfixiată. Pompierii au intrat în apartament prin balcon
439
Spitalul Municipal Dorohoi face angajări
324
Anunț Primăria Dorohoi – LICITAȚIE cu strigare pentru vânzarea unor terenuri
324
ACS Juniorul Dorohoi face ÎNSCRIERI
255
Bărbat arestat pentru 30 de zile, pentru viol
235
Dorohoienii de pe strada Grigore Ghica nu vor avea apă la robinete, mâine, 20 ianuarie, din cauza unei avarii
234
Arhiva Video
ARHIVA VIDEO REALITATEA DOROHOIANĂ – Grupul umoristic „Lunaticii”, remember la zece ani de la ultimul spectacol - VIDEO&FOTO
ARHIVA VIDEO REALITATEA DOROHOIANĂ – Ovidiu Lipan „Ţăndărică”, recital incendiar la Dorohoi, în 2013
COMUNICAT & VIDEO - „Oamenii ALDE Botoşani sunt cei care fac diferenţa”
Vezi toată arhiva video
Anunţuri
DAS Dorohoi - ANUNŢ privind acordarea tichetelor sociale
Spitalul Municipal Dorohoi face angajări
Anunț Primăria Dorohoi – LICITAȚIE cu strigare pentru vânzarea unor terenuri
Anunț - ANGAJĂRI la Spitalul municipal Dorohoi
Administrația Piețelor și Oborului Dorohoi - Anunţ de participare la licitaţie pentru ÎNCHIRIERI spații/terenuri (domeniul PRIVAT)
Acest site foloseste cookie-uri pentru o mai buna functionare. Conform reglementarilor si indrumarilor privind cele mai bune practivi, orice utilizator din UE trebuie instiintat in aceasta privinta si trebuie sa isi dea acordul privind aceasta instiintare.


Sunt de acord