COMUNICAT - Peste 200 de tineri licențiați în administrație, medicină, economie și științe tehnice au decis să activeze în PSD Botoșaniîn ultima lună
Realitatea DorohoianăData 11.08.2020 - 12:41:46
Președintele PSD Botoșani Doina Federovici a anunț astăzi că Organizația Județeană este în plin proces de schimbare de generații și de extindere a organizațiilor locale cu oameni pregătiți, cu experiență în domeniile lor de activitate și care vor să se implice în ridicarea comunităților în care locuiesc.

„În ultima luna s-au alăturat echipei social democrate peste 200 de botoșăneni cu vârste între 20 și 45 de ani, licențiați în administrație publică, medicină, economie, științe tehnice, construcții, drept etc. Toți sunt oameni dedicați profesiilor și comunităților locale în care locuiesc și lucrează. Fiecare dintre ei a intrat în echipa PSD Botoșani pentru a sprijini programele candidaților social-democrați și pentru a-și pune în practică experiența și cunoștințele din domeniul privat. În actualul context de criză economică, cu PNL la Guvernare în care tinerii s-au săturat de guvernanții care le promit luna de pe cer și în realitate situația lor se înrăutățește, este îmbucurător pentru noi că tinerii au ales să vină alături de PSD. Suntem singurul partid care a venit întotdeauna cu soluții pentru toate categoriile socio-profesionale.”, a declarat Doina Federovici.

PSD Botoșani a ales să realizeze procedurile de înscriere în partid și să prezinte botoșănenilor noii membri social-democrați cu respectarea tuturor regulilor de  protecție sanitară impuse de autorități în această perioadă.  Motiv pentru care, în etape, săptămânal vom prezenta noii colegi.

„Ne-am mărit echipa la Organizația Municipală, toți colegii nou veniți sunt dornici să facă treabă, să-și pună ideile în aplicare, astfel încât să schimbe fața orașului. Orașul Botoșani are nevoie de un suflu nou, de o echipă tânără, dar cu experiență în administrația locală și în antreprenoriat. Orașul Botoșani are nevoie de oameni pregătiți care să pună în mișcare investițiile în toate domeniile de interes pentru cetățeni, cum sunt dotarea spitalelor municipale și școlilor, programe de susținere a mamelor și copiilor, aducerea zonelor periferice de la nivel de sat la nivel de oraș, măsuri active de susținere pentru crearea de locuri de muncă bine plătite și multe altele”.

Doina Federovici: „Persoanele vârstnice și botoșănenii cu dizabilități vor beneficia de sprijinul necondiționat al Consiliului Județean în mandatul meu”
VIDEO - Constantin Bursuc, candidat independent: "Vă invit pe toți la vot! Schimbarea o putem face împreună"
VIDEO - Mesajul lui Constantin Rotaru, candidatului Partidului Puterii Umaniste (social-liberal) pentru preşedinţia Consiliului Judeţean
Lucian Robu, candidat PMP pentru funcţia de primar - Scrisoare către dorohoieni: “Doar împreună putem reuşi!”
Mesajul primarului Dorin Alexandrescu, către dorohoieni: Secretul SUCCESULUI e munca în ECHIPĂ!!!
Doina Federovici: „La Consiliul Județean voi fi principalul partener al fermierilor botoșăneni”
VIDEO - Corneliu Popescu, candidat PMP la preşedinţia Consiliului Judeţean. Mesaj către dorohoieni
Federovici: „Voi aduce bani europeni pentru dezvoltarea județului Botoșani prin toate programele, inclusiv prin mecanismul ITI - Țara de Sus, Investiții Teritoriale Integrate”
În contextul Pandemiei COVID - 19, vă veți prezenta la vot pe 27 septembrie?
Parțial Noros
Dorohoi – Mesajul primarului Dorin Alexandrescu cu ocazia începerii noului an şcolar
Profesorul Vasile Adăscăliţei, candidatul PRO România, mesaj către dorohoieni
ACUM - Incendiu puternic la câţiva kilometri de Dorohoi - FOTOGALERIE