Adresa redacţiei: Str. Bulevardul Victoriei nr. 3-5, Email: [email protected], Telefon: 0331.402.010
Cîțu vine la Botoșani să ia voturile liberalilor, nu să le spună botoșănenilor de ce a alocat Zero lei pentru sănătate, educație și investiții locale!
Realitatea DorohoianăData 01.07.2021 - 15:41:30
Politic
Deputat PSD Marius Budăi, Vicepreședintele Camerei Deputaților
Vicepreședintele Camerei Deputaților, social-democratul Marius Budăi i-a transmis astăzi o invitație premierului Florin Cîțu, care sosește vineri la Botoșani, pentru a se întâlni cu toți primarii și parlamentarii din Botoșani, astfel încât să cunoască problemele reale din fiecare comunitate locală, nu doar cu cei ai PNL și USR.
DISTRIBUIE           

Fac un apel public la domnul Cîțu din partea tuturor aleșilor locali, ai colegilor mei parlamentari și ai cetățenilor din Botoșani să își facă timp, la ce oră dorește și unde vrea, să se întâlnească cu noi și să ne spună cum a șters cu buretele județul nostru de pe harta investițiilor prin Anexa 7.03 de la Bugetul de stat pentru 2021. E premierul României, nu al PNL, al USR-PLUS sau al grupurilor de interese din jurul său. Să aibă curajul, să nu mai fugă la fel ca în Parlament din fața presei și a reprezentanților Opoziției, când trebuie să dea explicații cu privire la înghețarea alocațiilor, pensiilor, salariilor sau a opririi programelor pentru tinerii antreprenori și pentru fermieri”, a delcarat deputatul PSD Marius Budăi.

Cîțu abuzează de poziția de premier și de banii publici pentru a-și face campanie electorală în tentativa de a deveni președinte al PNL. Este revoltător modul în care prim-ministru a anunțat crearea unui nou instrument pentru a împărți discreționar miliarde de lei, după modelul deja patentat al Anexei 7.03, în condițiile în care proiectele din PNDL au rămas fără finanțare pentru că s-au terminat banii.

În loc să distribuie echilibrat fondurile publice, potrivit legii și programelor aprobate, premierul Cîțu anunță un nou program guvernamental, de 7 miliarde de lei, pentru drumurile publice – județene și locale.

Cîțu vine la Botoșani să ia voturile liberalilor, nu să le spună botoșănenilor de ce a alocat Zero lei pentru sănătate, educație și investiții locale! E campanie electorală pe față, pe bani publici. Dacă lui Cîțu realmente îi păsa că nu este asfalt peste tot, ar fi trebuit să aloce resurse suplimentare prin PNDL, unde deja banii pentru acest an s-au terminat și mii de proiecte așteaptă rectificarea bugetară în speranța că vor mai fi finanțate. România e într-o derivă totală! Nici lui Cîțu și nici lui Orban nu le mai pasă de guvernare, de marile și gravele probleme ale populației și ale economiei. Tot ce contează pentru ei este interesul personal! Lupta pe ciolanul guvernării, în rest nimic pentru oameni”, a subliniat primvicepreședintele PSD Botoșani Marius Budăi.

Sursa: Comunicat de presă

Comentarii


Articole din aceeași categorie
Dan Șlincu: „Odată cu intrarea PSD la guvernare, Autostrada Moldovei-A7, începe să prindă contur”
Alexandra Huțu: „Astăzi a fost aprobat Programul social de interes național de susținere a cuplurilor și a persoanelor singure, pentru creșterea natalității”
Prioritățile parlamentarilor PSD Botoșani în noua sesiune legislativă: creșterea veniturilor populației, susținerea companiilor românești și reglementarea pieței energiei
Deputatul Alexandra Huțu: „Susținem în continuare dezvoltarea tuturor comunităților locale din Botoșani în ceea ce privește utilitățile de bază pentru botoșăneni”
Deputat Dan Șlincu - Programele susținute de PSD și suplimentarea fondurilor pentru Anghel Saligny au generat 76 de proiecte pentru modernizarea drumurilor din 60 de localități din Botoșani
Alexandra Huțu: „Președintele Administrației Fondului pentru Mediu va efectua vineri o vizită de lucru la Botoșani”
USR acordă CONSULTANŢĂ BOTOŞĂNENILOR INTERESAŢI de finanţarea proiectelor din societatea civilă şi reclamă ilegalităţi în procedura Primăriei Botoşani
OFSD Botoșani alături de copiii din Răuseni - FOTOGALERIE
Sondaj
Vă veți vaccina anti COVID-19, în cadrul campaniei inițiată de Guvernul României?
Vremea în DOROHOI
Noros
9.03 °C
Minim: 8.4 °C
Maxim: 21.68 °C
Cele mai citite
Zilele Municipiului Dorohoi, la 615 ani de la prima atestare documentară. Concerte, expoziții și CARLA’S DREAMS în recital. Vezi programul complet!
1674
Primarul Alexandrescu a semnat la București contractul de finanțare pentru construirea unei creșe în Dorohoi
489
Două persoane spitalizate în această seară în urma unui accident rutier - FOTO
459
EXERCIȚIU: Intervenție la un accident rutier cu 14 victime - FOTOGALERIE
420
O nouă investiție la Dorohoi. Primarul Alexandrescu a semnat contractul de execuție a lucrărilor de modernizare a Grădiniței nr. 8
409
Bărbat din Broscăuți prins conducând fără a deține permis de conducere
334
Prins cu viteză peste limita legală, la Cucorăni
318
Tânăr spitalizat după ce s-a răsturnat cu mașina!
277
VIDEO&FOTO - Tânăr din Botoșani, în vârstă de 23 de ani, reținut pentru viol și tâlhărie calificată
271
Armă deținută ilegal, ridicată de către polițiști
258
Arhiva Video
ARHIVA VIDEO REALITATEA DOROHOIANĂ – Grupul umoristic „Lunaticii”, remember la zece ani de la ultimul spectacol - VIDEO&FOTO
ARHIVA VIDEO REALITATEA DOROHOIANĂ – Ovidiu Lipan „Ţăndărică”, recital incendiar la Dorohoi, în 2013
COMUNICAT & VIDEO - „Oamenii ALDE Botoşani sunt cei care fac diferenţa”
Vezi toată arhiva video
Anunţuri
ÎNCHIRIEZ ÎN DOROHOI
Primăria Dorohoi - Anunț privind scutirea majorărilor de întârziere la plata impozitelor și taxelor locale
Primăria Dorohoi – Anunț licitație publică
DOROHOI - Anunț privind acordarea tichetelor sociale pentru grădiniță!
DAS Dorohoi - Anunț privind acordarea suplimentului de energie cu lemne, combustibili solizi şi/sau petrolieri
Acest site foloseste cookie-uri pentru o mai buna functionare. Conform reglementarilor si indrumarilor privind cele mai bune practivi, orice utilizator din UE trebuie instiintat in aceasta privinta si trebuie sa isi dea acordul privind aceasta instiintare.


Sunt de acord