Adresa redacţiei: Str. Bulevardul Victoriei nr. 3-5, Email: redactie@realitateadorohoiana.ro, Telefon: 0331.402.010
Candidatul PMP, Lucian Robu, în dialog cu dorohoienii - FOTOGALERIE
Realitatea DorohoianăData 11.09.2020 - 07:32:59
Politic
Echipa de consilieri propuşi de Partidul Mişcarea Populară (PMP) din Dorohoi şi candidatul aceluiaşi partid pentru funcţia de primar, Lucian Robu, continuă seria întâlnirilor cu dorohoienii. La ultimele acţiuni de acest fel candidaţii PMP au dorit să afle care sunt principalele nemulţumiri ale locuitorilor municipiului.
DISTRIBUIE           

Lucian Robu face un apel către dorohoieni “să gândească corect şi cinstit la persoana pe care o vor alege”.

Redăm mai jos comunicatul transmis de Lucian Robu, candidatul PMP pentru funcţia de primar al Dorohoiului.

"Mai sunt două săptămâni, și urmează ziua alegerilor, o zi pe care o așteptăm cu toții.

Din acest punct de vedere, solicit cetățenilor să se gândească corect și cinstit la persoana pe care o vor alege. Dragii mei, alegeți persoana nu partidul. Apreciați ce s-a făcut bine în oraș, dar încercați să promovați un tânăr care vrea să pună umărul să schimbe în mai bine fața orașului.

Nu de puține ori, poate că s-au făcut alegeri greșite și constatăm situația neplăcută din acest oraș. Aici mă refer la lipsa de transparență a celor care au condus orașul cu ani în urmă, când se puteau menține unitațile economice moștenite de la statul totalitar comunist, se puteau găsi investitori care să mențină locurile de muncă, astfel nivelul de trai al dorohoianului ar fi fost altul.

Observ că cetățenii sunt săturați să audă politicienii și vorbele lor, vor doar fapte, lucru care este greu de realizat având în vedere situația din oraș (mulți tineri plecați afară, neimplicarea celor rămași, lipsa locurilor de muncă).

Toți vor fapte, însă uită că acum, pe 27 septembrie, au dreptul de a vota pe cine trebuie, aici este problema, trebuie să se gândească de multe  ori înainte să voteze  persoana și nu partidul respectiv. Dacă vreți fapte acordați-mi șansa de a face ceva pentru orașul nostru și credeți în mine ca tânăr, alesul dumneavoastră. Marii înțelepți spuneau  poporului să creadă în aleșii lor , pentru a le da puterea să reușească.

Multe din probleme îmi sunt relatate de persoanele vârstnice cu care tot discut prin oraș când fac campanie, bătrânii îmi tot spun că au nepoții și alte rude plecate în străinătate. Ei sunt supăraţi pe oamenii politici care nu s-au implicat în înființarea de locuri de muncă pentru tinerii din oraș.

De ce oare mulți tineri pleacă în străinătate? Răspunsul este simplu, pentru un trai mai bun, pentru locuri de muncă, lucruri care nu se găsesc în Dorohoi, din păcate.

Suntem un partid care se implică în nevoile cetățeanului și eu cel puțin consemnez într-o agendă lucrurile pe care le discut cu cetățenii pentru ca mai apoi să le am în vedere atunci când voi ajunge primar.

Trăim într-o societate în care toți promit însă foarte puțini fac ceea ce promit. Aceasta este România acum, în anul 2020, rezultatul guvernărilor începând din 1990 până acum.

Astfel românii se plictisesc când aud de politicieni și de faptele lor.

Acum, ce promitem noi cei din PMP că vom realiza, este în primul rând transparența în administrația publică centrală şi locală. Pentru acest obiectiv îl avem deja pe Eugen Tomac – președintele PMP, care luptă din plin pentru realizarea programului la nivel de țară cât și cel județean.

Imediat după ziua în care am fost prin oraș cu echipa, a sosit  la Botoșani pe data de 6 septembrie, domnul Eugen Tomac, care ne-a lăsat tuturor celor din PMP un îndemn pozitiv de a urma propriul program de candidatură și de a crede în reușită, de a acționa uniți acum în campanie și apoi după campanie. Avem tot dreptul de a face un procent bun la nivel de județ, de municipiu, pentru ca după campanie să muncim pentru cetățean, să ne fie tuturor mai bine.

Doresc să spun că suntem un partid modest care însă luptă cu argumente cinstite și corecte care vrea binele societății iar acest lucru se va observa doar cu o schimbare în gândirea cetățenilor dorohoieni.

Suntem deja un partid temut care induce frică altor partide, ne impunem punctul nostru de vedere și dorim să fim al treilea mare partid pe țară.

Lumea în care trăim ne solicită spre digitalizare deoarece trăim în secolul tehnologiei informaționale, deci digitalizarea instituțiilor publice este unul dintre obiectivele PMP-ului.

Partidul Mișcarea Populară susține depunerea și eliberarea actelor electronic, de altfel, susținem extinderea la nivelul fiecărei primării a proiectului de plăți online a tuturor taxelor și impozitelor."

 

Realizat la comanda Partidului Mişcarea Populară Botoșani, de către S.C. REALITATEA DOROHOIANA S.R.L., Cod Unic de Identificare mandatar financiar 21200020.

 

 

Comentarii


Articole din aceeași categorie
Doina Federovici: „Persoanele vârstnice și botoșănenii cu dizabilități vor beneficia de sprijinul necondiționat al Consiliului Județean în mandatul meu”
VIDEO - Constantin Bursuc, candidat independent: "Vă invit pe toți la vot! Schimbarea o putem face împreună"
VIDEO - Mesajul lui Constantin Rotaru, candidatului Partidului Puterii Umaniste (social-liberal) pentru preşedinţia Consiliului Judeţean
Lucian Robu, candidat PMP pentru funcţia de primar - Scrisoare către dorohoieni: “Doar împreună putem reuşi!”
Mesajul primarului Dorin Alexandrescu, către dorohoieni: Secretul SUCCESULUI e munca în ECHIPĂ!!!
Doina Federovici: „La Consiliul Județean voi fi principalul partener al fermierilor botoșăneni”
VIDEO - Corneliu Popescu, candidat PMP la preşedinţia Consiliului Judeţean. Mesaj către dorohoieni
Federovici: „Voi aduce bani europeni pentru dezvoltarea județului Botoșani prin toate programele, inclusiv prin mecanismul ITI - Țara de Sus, Investiții Teritoriale Integrate”
Sondaj
În contextul Pandemiei COVID - 19, vă veți prezenta la vot pe 27 septembrie?
Vremea în DOROHOI
Parțial Noros
11.58 °C
Minim: 9.89 °C
Maxim: 26.64 °C
Cele mai citite
Dorohoi – Mesajul primarului Dorin Alexandrescu cu ocazia începerii noului an şcolar
1276
Mesajul primarului Dorin Alexandrescu, către dorohoieni: Secretul SUCCESULUI e munca în ECHIPĂ!!!
1236
Profesorul Vasile Adăscăliţei, candidatul PRO România, mesaj către dorohoieni
1106
ACUM - Incendiu puternic la câţiva kilometri de Dorohoi - FOTOGALERIE
829
COMUNICAT PSD: Primarul PNL din Dersca se pregătește să fraudeze alegerile prin organizarea secției de votare din localitate în Primărie! PSD a sesizat Autoritatea Electorală Permanentă
758
Incendiul din această după-amiază a fost stins. Pagube estimate la 500000 de lei
433
VIDEO – Revenire incendiu
327
Pompier dorohoian recompensat cu distincţia “Emblema de onoare a I.G.S.U.”. Distincţia i-a fost înmânată de ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, pentru salvarea unui tânăr căzut în fântână
239
Cinema Melodia se redeschide de miercuri, 16 septembrie. Accesul condiţionat de reguli impuse de epidemia de COVID-19
210
ACUM. Incendiu deosebit de violent. Pompierii intervin pentru stingerea acestuia - FOTOGALERIE. UPDATE - VIDEO
191
Arhiva Video
ARHIVA VIDEO REALITATEA DOROHOIANĂ – Grupul umoristic „Lunaticii”, remember la zece ani de la ultimul spectacol - VIDEO&FOTO
ARHIVA VIDEO REALITATEA DOROHOIANĂ – Ovidiu Lipan „Ţăndărică”, recital incendiar la Dorohoi, în 2013
COMUNICAT & VIDEO - „Oamenii ALDE Botoşani sunt cei care fac diferenţa”
Vezi toată arhiva video
Anunţuri
ANUNŢ - DAS Dorohoi angajează asistent medical comunitar
ANUNŢ PRIMĂRIA MUNICIPIULUI DOROHOI – privind delimitarea şi numerotarea secţiilor de votare
Primăria Dorohoi – Anunţ LICITAŢIE PUBLICĂ pentru vânzarea unui teren
FOTOGALERIE - Patru zile de frumuseţe oferite de ORIFLAME, pe pietonalul din Dorohoi! Surprize zilnice şi tombolă la sfârşitul săptămânii
Măşti de protecţie distribuite gratuit de către DAS persoanelor cu venituri reduse din Dorohoi
Acest site foloseste cookie-uri pentru o mai buna functionare. Conform reglementarilor si indrumarilor privind cele mai bune practivi, orice utilizator din UE trebuie instiintat in aceasta privinta si trebuie sa isi dea acordul privind aceasta instiintare.


Sunt de acord