Adresa redacţiei: Str. Bulevardul Victoriei nr. 3-5, Email: [email protected], Telefon: 0331.402.010
Candidatul dorohoian PSD, pentru Camera Deputaților, Dan Șlincu, validat, alături de ceilalți candidați PSD Botoșani, de către Consiliul Politic Național al partidului
Dan MăzurașuData 21.10.2020 - 18:39:35
Politic
Președintele PSD Botoșani, Doina Federovici a anunțat astăzi că în urma ședinței Consiliului Politic Național din 20 octombrie au fost validați toți candidații care au fost votați în forurile statutare de la nivel local pentru Parlamentul României.
DISTRIBUIE           

Colegii mei, care au primit susținerea Organizației PSD Botoșani, au fost confirmați și de conducerea centrală a partidului nostru. Pornim pe un nou drum de 4 ani, în care avem candidați, atât parlamentari cu experiență, cât și oameni noi, tineri bine pregătiți în medicină, economie, învățământ, administrație publică, care au demonstrat că pot face performanță în domeniile în care își desfășoară activitatea. Am constatat alături de toți botoșănenii și toți românii că, în timp ce PSD vine cu o nouă viziune, cu un nou proiect şi cu o nouă echipă, în care accentul este pus pe valoare, pe competență, pe integritate, PNL rămâne marcat de clientelism, de impostură și de politicianism profitor, prin candidații pe care i-au propus”, a declarat Doina Federovici.Candidatul dorohoian, Dan Șlincu a declarat că este onorat de nominalizare și, alături de ceilalți memri ai echipei, cu toți colegii primari, cu președintele și vicepreședintele Consiliului Județean, va căuta soluții de rezolvare a problemelor botoșănenilor.

Prin votul colegilor sunt nominalizat pentru alegerile parlamentare pe locul doi pe lista de la Camera Deputaților. Procedura de stabilire a listei candidaților se finalizează după ce este aprobată și de Comitetul Politic Național al PSD. Astăzi se va întruni acest organism de conducere. Este o onoare pentru mine, dar în același timp și o mare responsabilitate.
Voi face echipă cu toți colegii primari, cu președintele și vicepreședintele Consiliului Județean pentru a găsi soluții de rezolvare a problemelor botoșănenilor. Le mulțumesc colegilor pentru susținere și pentru votul de încredere”,
a declarat Dan Șlincu, pentru Realitatea Dorohoiană.Oamenii de valoare, profesioniștii, vin la PSD pentru că Guvernul Orban a refuzat și refuză să-i asculte. Guvernul lui Iohannis și PNL a refuzat şi refuză orice proiect, orice soluție economică, sanitară sau de altă natură și respinge dialogul cu oricine nu e în gașca lor. În lipsă de valori, în criză de soluții, PNL a pus pe listele pentru alegerile parlamentare, traseiștii ori reșapații de la alte partide.

Din păcate, în loc să dezbatem public soluții și programe de guvernare în domeniile prioritare în acest moment pentru fiecare județ din țară și mă refer la sănătate, educație, locuri de muncă, investiții în infrastructură, așa cum a început PSD să comunice, asistăm la un limbaj violent și jignitor din partea prim-ministrului, Ludovic Orban, la adresa celor care nu susțin PNL. Liberalii, disperați că pierd puterea, vor să provoace PSD la o dispută politică pentru a deturna atenția de la eșecul guvernului în gestionarea pandemiei și în protejarea locurilor de muncă ale românilor. În loc să prezinte soluții și să ia măsuri eficiente pentru România, PNL mizează pe scandal și amenințări. În acest fel, Orban încearcă să cosmetizeze rezultatele electorale cu mult sub așteptări de la alegerile locale”, a subliniat Doina Federovici.


 

Comentarii


Articole din aceeași categorie
Paradă inedită a umaniștilor în Piața Constituției, de Ziua Națională a României  
Liderii umaniști au depus coroane de flori la Mausoleul de la Mărășești, în cinstea eroilor din Primul Război Mondial  
Radu Minea, PPUSL, semnal de alarmă în privința Cercetării Științifice-Dezoltării Tehnologice: Nu ne poate opri nimeni de a demasca ”genocidul” cercetătorilor, distrugerea institutelor
Comunicat: Tinerii umaniști lansează campania: „Fii de gașcă, poartă mască!”
Comunicat PNL Botoșani: Astăzi dăm startul campaniei pentru dezvoltarea Botoșaniului
Eduard Gurău, medic specialist în urgență prespitalicească, candidat PSD la Deputați: „Minciunile și incompetența guvernului PNL scoate în stradă medicii din linia întâi, ajunși la capătul puterilor”
Comunicat PNL: Apel către frații români basarabeni din Botoșani
COMUNICAT PSD: Aghiotanții de lux ai lui Orban îi jignesc pe botoșăneni în ultimul hal și îi fac analfabeți, iar pe cadrele medicale din Botoșani picate din lună! Să vă fie rușine politrucilor!
Sondaj
Vă veți prezenta duminică la vot?
Vremea în DOROHOI
Noros
8.42 °C
Minim: 3.25 °C
Maxim: 9.21 °C
Cele mai citite
Primarul Dorin Alexandrescu a înmânat astăzi cheile către beneficiarii locuințelor de serviciu
1340
DOROHOI - Mesajul transmis de primarul Dorin Alexandrescu cu ocazia Zilei Naționale a României
1131
Mașină a poliției, echipată cu radar, implicată într-un accident de circulație, la Botoșani
790
DOROHOI - „Deschidere oficială Centru de sprijin ocupațional” - VIDEO&FOTOGALERIE
775
Femeie în comă transportată cu elicopterul la Iaşi
556
Comunicat DAS Dorohoi: Inaugurarea Centrului de Sprijin Ocupațional
415
DOROHOI – Rata de infectare a scăzut sub trei la mie
401
DOROHOI: Rata de infectare se menţine la peste trei la mie. Vezi situaţia localităţilor din judeţ cu cele mai mari rate de infecţie
339
Comunicat CJ: A fost atribuit și contractul de deszăpezire pentru Baza 2 Dorohoi
176
Locuinţă din Dorohoi salvată de pompieri
141
Arhiva Video
ARHIVA VIDEO REALITATEA DOROHOIANĂ – Grupul umoristic „Lunaticii”, remember la zece ani de la ultimul spectacol - VIDEO&FOTO
ARHIVA VIDEO REALITATEA DOROHOIANĂ – Ovidiu Lipan „Ţăndărică”, recital incendiar la Dorohoi, în 2013
COMUNICAT & VIDEO - „Oamenii ALDE Botoşani sunt cei care fac diferenţa”
Vezi toată arhiva video
Anunţuri
Primăria Dorohoi: ANUNŢ privind stabilirea impozitelor și taxelor locale pentru anul 2021
DAS Dorohoi: ANUNȚ privind acordarea tichetelor sociale pentru gradiniţă aferente lunii OCTOMBRIE 2020
Mesaj de condoleanțe din partea Direcției de Asistență Socială
Mesaj de condoleanțe din partea primarului Dorin Alexandrescu, la decesul consilierului său, Constantin Onciu
DOROHOI – Fără apă la robinete, miercuri, 4 noiembrie
Acest site foloseste cookie-uri pentru o mai buna functionare. Conform reglementarilor si indrumarilor privind cele mai bune practivi, orice utilizator din UE trebuie instiintat in aceasta privinta si trebuie sa isi dea acordul privind aceasta instiintare.


Sunt de acord