Adresa redacţiei: Str. Bulevardul Victoriei nr. 3-5, Email: [email protected], Telefon: 0331.402.010
Andrei Drancă, deputat USRPLUS - ”O singură promisiune vreau să fac: NU VOI DEZAMĂGI BOTOȘĂNENII ÎN PARLAMENTUL ROMÂNIEI!”
Realitatea DorohoianăData 12.12.2020 - 12:17:20
Politic
Andrei Drancă, deputat USRPLUS
Aș vrea să încep prin a mulțumi tuturor botoșănenilor, în special celor care au ieșit la vot, și mai ales celor care ne-au sprijinit prin votul lor. Prin votul lor, USRPLUS a intrat în peisajul politicii botoșănene fapt care ne onorează și ne responsabilizeaza enorm.
DISTRIBUIE           

Personal, mă simt extrem de onorat să fac parte din această poveste încă de la începuturile ei și recunoscător botoșănenilor pentru încrederea acordată. O singură promisiune vreau să fac: NU VOI DEZAMĂGI BOTOȘĂNENII ÎN PARLAMENTUL ROMÂNIEI!

 

USRPLUS va asigura o guvernare pro-occidentală și pro-modernizare însă din păcate nu va avea în spate un suport popular și electoral suficient de puternic pe cât ar fi meritat societatea asta după lupta enormă pe care a dat-o timp de peste trei ani cu PSDragnea. Iar pentru acest eșec atât noi cât și PNL-ul trebuie să ne uităm cu mare, mare atenție în oglindă. Când doi din trei români nu se prezintă la vot e limpede că ceva e în neregulă cu clasa politică. La aceste alegeri electoratul ne-a arătat și că dacă vom continua să dăm greș, spectrul foarte periculos al extremismului și radicalismului apare imediat.

România este la un punct de cotitură în care are nevoie să se înscrie pe o orbită de modernizare neîntreruptă care să ne ancoreze definitiv în Uniunea Europenă. Cu cele 80 de miliarde de Euro pe care

 

Uniunea Europeană ni le pune la dispoziție, chiar trebuie să aducem în sfârșit întreaga Românie în Europa secolului 21. N-avem voie să ratăm șansa asta! Acum trebuie să ne construim în sfârșit infrastructura, să ne modernizam economia, să ne protejăm și folosi durabil patrimoniul natural, și să scoatem din sărăcie și excluziune acea parte deloc neglijabilă de Românie rămasă în Ev Mediu.

Asta este miza guvernării.

 

Andrei Drancă – Deputat USRPLUS Botoșani


 

Comentarii


Articole din aceeași categorie
PNL Botoșani respinge acuzațiile deputatului PSD Dan Șlincu
Comunicat PNL Botoșani: 15 ianuarie 1850 - 15 ianuarie 2021, 171 de ani de eternitate eminesciană
Deputatul Grațiela Gavrilescu anunță înființarea Grupării parlamentare umaniste social-liberale
Dan Șlincu: „Guvernarea PNL-USR-UDMR, după ce a lăsat fără acces la educație zeci de mii de copii, a pus peste noapte politruci la conducerea unităților de învățământ”
Comunicat Marius Budăi, PSD: „USR trebuie să plece de la guvernare pentru că a mințit românii! Uniunea Salvați-i pe Români de USR-PLUS!”
Comunicat PNL Botoșani: Vinovat de situația dezastruoasă de la Nova Apaserv este PSD Botoșani, în frunte cu cei care au condus în ultimii ani Consiliul Județean
Europarlamentarul umanist Maria Grapini condamnă “amestecul grosolan al politicului în Educație!”
Comunicat Marius Budăi, PSD: „USR și PNL au pus la pământ sănătatea și asistența socială din prima lună de guvernare! Tăieri de venituri și zero finanțare pentru centrele de imunizare”
Sondaj
Vă veți vaccina anti COVID-19, în cadrul campaniei inițiată de Guvernul României?
Vremea în DOROHOI
Parțial Noros
-3.55 °C
Minim: -4.96 °C
Maxim: 6.09 °C
Cele mai citite
DOROHOI – Fără apă la robinete, mâine, în cartierul Plevna, în urma unei avarii
2031
Viceprimarul Dorohoiului în carantină!
788
DOROHOI – Se deschide Centrul comunitar de vaccinare. Este al doilea spațiu cu această destinație, după cel inaugurat în incinta Spitalului municipal
639
Dorohoian de 90 de ani găsit mort în propria casă
581
Tragedie la Dorohoi - Femeie de 70 de ani decedată în această seară, cel mai probabil asfixiată. Pompierii au intrat în apartament prin balcon
439
Spitalul Municipal Dorohoi face angajări
324
Anunț Primăria Dorohoi – LICITAȚIE cu strigare pentru vânzarea unor terenuri
324
ACS Juniorul Dorohoi face ÎNSCRIERI
255
Bărbat arestat pentru 30 de zile, pentru viol
235
Dorohoienii de pe strada Grigore Ghica nu vor avea apă la robinete, mâine, 20 ianuarie, din cauza unei avarii
234
Arhiva Video
ARHIVA VIDEO REALITATEA DOROHOIANĂ – Grupul umoristic „Lunaticii”, remember la zece ani de la ultimul spectacol - VIDEO&FOTO
ARHIVA VIDEO REALITATEA DOROHOIANĂ – Ovidiu Lipan „Ţăndărică”, recital incendiar la Dorohoi, în 2013
COMUNICAT & VIDEO - „Oamenii ALDE Botoşani sunt cei care fac diferenţa”
Vezi toată arhiva video
Anunţuri
DAS Dorohoi - ANUNŢ privind acordarea tichetelor sociale
Spitalul Municipal Dorohoi face angajări
Anunț Primăria Dorohoi – LICITAȚIE cu strigare pentru vânzarea unor terenuri
Anunț - ANGAJĂRI la Spitalul municipal Dorohoi
Administrația Piețelor și Oborului Dorohoi - Anunţ de participare la licitaţie pentru ÎNCHIRIERI spații/terenuri (domeniul PRIVAT)
Acest site foloseste cookie-uri pentru o mai buna functionare. Conform reglementarilor si indrumarilor privind cele mai bune practivi, orice utilizator din UE trebuie instiintat in aceasta privinta si trebuie sa isi dea acordul privind aceasta instiintare.


Sunt de acord