Adresa redacţiei: Str. Bulevardul Victoriei nr. 3-5, Email: [email protected], Telefon: 0331.402.010
ALEGERI LOCALE 2020 – Primarul Alexandrescu doreşte încă un mandat. „Am convingerea că, împreună cu toţi dorohoienii, vom putea realiza lucruri frumoase şi binemeritate pentru comunitate” - FOTOGALERIE
Dan MăzurașuData 16.08.2020 - 19:48:33
Politic
Dorin Alexandrescu, candidat PSD pentru primăria Dorohoi
Cel mai mare partid din Dorohoi, ca număr de membri, potrivit propriilor declaraţii, PSD, a depus sâmbătă, 15 august, în jurul orei 13.00, dosarele candidaţilor pentru funcţia de primar şi cele de consilieri locali. PSD Dorohoi a venit în faţa membrilor Biroului Electoral de Circumscripţie (BEC) Dorohoi cu dosarele celor 24 de candidaţi pentru Consiliul Local, avându-l cap de listă pe primarul Dorin Alexandrescu. Tot el este candidatul partidului pentru un nou mandat în fruntea executivului primăriei Dorohoi. Printre altele, dosarele au cuprins peste 700 de semnături de susţinere, din maximul de 250, prevăzut de lege şi de hotărârea BEC Dorohoi nr. 1 din data de 13 august 2020.
DISTRIBUIE           

Delegaţia PSD Dorohoi a venit la sediul Biroului Electoral de Circumscripţie (BEC) Dorohoi, de pe strada A. I. Cuza, situat la etajul Bibliotecii Municipale Dorohoi, sâmbătă, în jurul orei 13.00. Grupul PSD l-a avut în frunte pe actualul primar Dorin Alexandrescu, aflat la al treilea mandat şi care vine în aceste zile în faţa dorohoienilor, solicitând votul pentru încă patru ani.

„Astăzi, mi-am depus candidatura, împreună cu echipa de consilieri PSD, cu care voi intra în campania electorală, pentru a cere încă o dată dorohoienilor şansa de a continua proiectele pe care le-am început în mandatele trecute. Am convingerea că, împreună, vom putea realiza lucruri frumoase şi binemeritate pentru comunitate. Despre echipa de consilieri pot să spun că este o echipă tânără, cu valenţe, în special tehnice şi îndreptată către problemele reale ale municipiului nostru. Provocările de viitor sunt deosebite şi sper ca, împreună cu echipa de consilieri pe care o propun, să rezolvăm problemele Dorohoiului şi să răspundem la solicitările, aşteptările şi aspiraţiile dorohoienilor”, a declarat candidatul PSD Dorin Alexandrescu, pentru Realitatea Dorohoiană.

 

Întrebat de reporterul Realitatea Dorohoiană, despre target-ul PSD Dorohoi, privind numărul de voturi sau procentul estimat pentru alegerile din 27 septembrie, Dorin Alexandrescu a răspuns: „Las la aprecierea dorohoienilor”.

 

Referitor la posibilele alinaţe post electorale, care s-ar putea configura în urma rezultatului alegerilor, candidatul PSD, Dorin Alexandrescu, a răspuns: „Eu sunt convins că toate partidele din Dorohoi au propus candidaţi deosebiţi care  vor munci pentru oraş şi atunci lucrurile care se vor tranşa în Consiliul local sper să fie numai în interesul dorohoienilor. Aceste alianţe, care se fac, de obicei sunt de conjunctură, dar toate au ca scop finalizarea proiectelor şi programelor pe care  le avem în dezvoltarea municipiului”, a declarat pentru Realitatea Dorohoiană, Dorin Alexandrescu.

Nemulţumit de răspuns, reporterul Realitatea Dorohoiană a insistat. „Dar aveţi totuşi în vedere o alianţă post electorală după alegeri?”.

Răspunsul lui Dorin Alexandrescu: „Dacă pornim de la premiza că vom obţine peste 50 la sută din sufragii, acest lucru devine un punct de gândire sau o abordare pe care o vom avea după alegeri vis-a-vis de rezultatele concrete pe care le vom obţine”.  

     

Comentarii


Articole din aceeași categorie
VIDEO - Viața botoșăneană din 1918 prezentată de social-democrați - IV
VIDEO - Viața botoșăneană din 1918 prezentată de social-democrați - III
Femeile social-democrate botoșănene alături de adolescenții cu dizabilități - FOTOGALERIE
VIDEO - Viața botoșăneană din 1918 prezentată de social-democrați - II
Viața botoșăneană din 1918 prezentată de social-democrați
Deputat Dan Șlincu: E nevoie urgentă de electrificarea și modernizarea căilor ferate pentru dezvoltarea județului Botoșani și a regiunii de Nord-Est
Nicolae Ciucă va fi propunerea de premier a PNL şi va conduce și negocierile cu PSD
PSD Botoșani: Measaj de condoleanțe
Sondaj
Vă veți vaccina anti COVID-19, în cadrul campaniei inițiată de Guvernul României?
Vremea în DOROHOI
Noros
2.26 °C
Minim: -1.68 °C
Maxim: 4.5 °C
Cele mai citite
Accident rutier la ieșirea din Dorohoi, la Dealu Mare - FOTO
1483
DOROHOI – Ziua Națională a României sărbătorită în condiții de pandemie. Fără fasole cu cârnați și vin fiert
1307
DOROHOI - Conductă de gaz ruptă, locatarii din zonă în pericol. Pompierii au intervenit
599
Adolescentă de 16 ani ajunsă la spital urma unui accident rutier
571
Femeie rănită într-un accident rutier
409
Femeie cercetată pentru înșelăciune. A fost prinsă de către polițiștii din Mihăileni
382
Accident rutier în Botoșani. Șoferul a părăsit locul faptei
314
Incendiu de vegetație uscată, de amploare, la Mateieni. Pompierii dorohoieni au intervenit. Trenul Iași – Dorohoi blocat pe șine
269
Campania „Bucurie în familie – pizza pentru fapte bune”, ediția a V-a, în școlile din Dorohoi. Acţiune desfăşurată de către Protopopiatul Dorohoi
246
Minora din Dorohoi dată dispărută a fost găsită la Iași
239
Arhiva Video
ARHIVA VIDEO REALITATEA DOROHOIANĂ – Grupul umoristic „Lunaticii”, remember la zece ani de la ultimul spectacol - VIDEO&FOTO
ARHIVA VIDEO REALITATEA DOROHOIANĂ – Ovidiu Lipan „Ţăndărică”, recital incendiar la Dorohoi, în 2013
COMUNICAT & VIDEO - „Oamenii ALDE Botoşani sunt cei care fac diferenţa”
Vezi toată arhiva video
Anunţuri
Spitalul Municipal Dorohoi angajează electrician!
Spitalul Municipal Dorohoi face angajări!
DOROHOI – Loc de joacă și recreere în cartierul Drochia, derulat printr-un program destinat integrării romilor
Primăria Dorohoi: ANUNȚ DE LICITAȚIE VÂNZARE, doar domeniu privat
Anunț de ANGAJARE la Jandarmeria Botoșani!
Acest site foloseste cookie-uri pentru o mai buna functionare. Conform reglementarilor si indrumarilor privind cele mai bune practivi, orice utilizator din UE trebuie instiintat in aceasta privinta si trebuie sa isi dea acordul privind aceasta instiintare.


Sunt de acord