Adresa redacţiei: Str. Bulevardul Victoriei nr. 3-5, Email: [email protected], Telefon: 0331.402.010
ALEGERI LOCALE 2020 – Lucian Topalagă ALDE: “Legământul meu pentru Dorohoi și dorohoieni: nu voi promite nimic din ceea ce știu că nu pot să fac. Este sfatul pe care l-am primit de la tatăl meu, Dumnezeu să-l odihnească” - VIDEO&FOTOGALERIE
Dan MăzurașuData 17.08.2020 - 07:51:17
Politic
Reprezentanţii Partidului Alianţa Liberalilor şi Democraţilor (ALDE) din Dorohoi şi-au depus candidaturile duminică, 16 august, în jurul orei 13.00. Lucian Topalagă, actualul viceprimar şi candidat pentru funcţia de primar a venit la Biroul Electoral de Circumscripţie (BEC) Dorohoi însoţit de colegii săi din partid, candidaţi la rândul lor pentru funcţia de consilier local.
DISTRIBUIE           

Au fost prezenţi, de asemenea, Roxana şi Florin Ţurcanu, preşedintele, respectiv vicepreşedintele organizaţiei judeţe a ALDE precum şi Bogdan Dăscălescu, candidatul ALDE pentru Consiliul Judeţean.

Lucian Topalagă, candidatul ALDE pentru funcţia de primar a ţinut un discurs la ieşirea din sediul BEC.

„Candidez pentru un oraş demn de secolul XXI. În campanie nu vreau să fiu răutăcios faţă de adversarii mei politici, dar ştim foarte bine, atâta timp cât trăim în Dorohoi, cunoaştem toţi problemele oraşului. (...) Îmi doresc ca în mandatul de primar să asfaltez cel puţin 80 la sută din străzile din Dorohoi, străzile arată mai rău decât cele din comunele de lângă oraş. Îmi doresc locuri de joacă pentru copii frumoase, calitative. (...) Nu o să fac promisiuni fiindcă mi-aduc aminte, tatăl meu când am intrat viceprimar mi-a zis aşa: să nu promiţi ceea ce nu poţi să faci. De asta nu o să promit oamenilor care îmi vor cere zgârie nori la Dorohoi când ştim foarte bine că noi nu avem măcar strictul necesar pentru anul 2020. (...) Vin cu inima deschisă, împreună cu echipa mea de consilieri, oameni modeşti, oameni care doresc să îşi facă un viitor în acest oraş, să-şi crească copiii, nepoţii şi să îmbătrânim cu toţii aici.” Lucian Topalagă. (vezi video integral la finalul articolului, după galeria foto)

Roxana Ţurcanu, preşedintele ALDE Botoşani şi-a declarat sprijinul necondiţionat pentru candidatul partidului de la Dorohoi.

„Lucian are spijinul necondiţionat al ALDE Botoşani. El, având şi exeperienţă în administraţie am considerat că este momentul să facă pasul spre prima poziţie din primăria Dorohoi”Roxana Ţurcanu, preşedintele ALDE Botoşani. (vezi video integral la finalul articolului, după galeria foto)

 

La rândul său, Florin Ţurcanu, vicepreşedintele organizaţiei judeţene a ALDE a declrat că la Dorohoi a venit timpul pentru o schimbare la vârful primăriei.

„Dorinţa domnului viceprimar de a aduce schimbarea în Dorohoi este un lucru benefic pentru toţi locuitorii municipiului. Sunt convins că după 30 de ani de la Revoluţie, cât timp Dorohoiul a fost condus în majoritate de PSD, trebuie făcută această schimbare şi în Dorohoi. Trebuie să vină un tânăr în fruntea acestui municipiu, pentru că Dorohoiul are nevoie de un primar care să dezvolte oraşul pentru cetăţeni şi împreună cu cetăţenii”Florin Ţurcanu, vicepreşedintele ALDE Botoşani. (vezi video integral la finalul articolului, după galeria foto)

Comentarii


Articole din aceeași categorie
VIDEO - Viața botoșăneană din 1918 prezentată de social-democrați - III
Femeile social-democrate botoșănene alături de adolescenții cu dizabilități - FOTOGALERIE
VIDEO - Viața botoșăneană din 1918 prezentată de social-democrați - II
Viața botoșăneană din 1918 prezentată de social-democrați
Deputat Dan Șlincu: E nevoie urgentă de electrificarea și modernizarea căilor ferate pentru dezvoltarea județului Botoșani și a regiunii de Nord-Est
Nicolae Ciucă va fi propunerea de premier a PNL şi va conduce și negocierile cu PSD
PSD Botoșani: Measaj de condoleanțe
Lucian Trufin: „Parlamentul a decis: construcțiile în extravilan destinate activităților agricole nu mai au nevoie de PUZ”
Sondaj
Vă veți vaccina anti COVID-19, în cadrul campaniei inițiată de Guvernul României?
Vremea în DOROHOI
Noros
1.57 °C
Minim: -1.68 °C
Maxim: 4.51 °C
Cele mai citite
Accident rutier la ieșirea din Dorohoi, la Dealu Mare - FOTO
1483
DOROHOI – Ziua Națională a României sărbătorită în condiții de pandemie. Fără fasole cu cârnați și vin fiert
1307
DOROHOI - Conductă de gaz ruptă, locatarii din zonă în pericol. Pompierii au intervenit
599
Adolescentă de 16 ani ajunsă la spital urma unui accident rutier
569
Femeie rănită într-un accident rutier
409
Femeie cercetată pentru înșelăciune. A fost prinsă de către polițiștii din Mihăileni
382
Accident rutier în Botoșani. Șoferul a părăsit locul faptei
314
Incendiu de vegetație uscată, de amploare, la Mateieni. Pompierii dorohoieni au intervenit. Trenul Iași – Dorohoi blocat pe șine
269
Campania „Bucurie în familie – pizza pentru fapte bune”, ediția a V-a, în școlile din Dorohoi. Acţiune desfăşurată de către Protopopiatul Dorohoi
246
Minora din Dorohoi dată dispărută a fost găsită la Iași
239
Arhiva Video
ARHIVA VIDEO REALITATEA DOROHOIANĂ – Grupul umoristic „Lunaticii”, remember la zece ani de la ultimul spectacol - VIDEO&FOTO
ARHIVA VIDEO REALITATEA DOROHOIANĂ – Ovidiu Lipan „Ţăndărică”, recital incendiar la Dorohoi, în 2013
COMUNICAT & VIDEO - „Oamenii ALDE Botoşani sunt cei care fac diferenţa”
Vezi toată arhiva video
Anunţuri
Spitalul Municipal Dorohoi angajează electrician!
Spitalul Municipal Dorohoi face angajări!
DOROHOI – Loc de joacă și recreere în cartierul Drochia, derulat printr-un program destinat integrării romilor
Primăria Dorohoi: ANUNȚ DE LICITAȚIE VÂNZARE, doar domeniu privat
Anunț de ANGAJARE la Jandarmeria Botoșani!
Acest site foloseste cookie-uri pentru o mai buna functionare. Conform reglementarilor si indrumarilor privind cele mai bune practivi, orice utilizator din UE trebuie instiintat in aceasta privinta si trebuie sa isi dea acordul privind aceasta instiintare.


Sunt de acord