Adresa redacţiei: Str. Bulevardul Victoriei nr. 3-5, Email: redactie@realitateadorohoiana.ro, Telefon: 0331.402.010
ACŢIUNI ALE POLIŢIŞTILOR BOTOŞĂNENI, PE LINIA ASIGURĂRII ŞI MENŢINERII ORDINII ŞI SIGURANŢEI PUBLICE
Data 18.11.2013 - 13:57:38
În perioada 15-17.11.2013, peste 80 de poliţişti de investigaţii criminale, ordine publică şi poliţie rutieră din cadrul Poliţiei municipiului Botoşani şi Secţiilor de Poliție Rurală I Botoșani și III Hlipiceni, cu sprijinul poliţiştilor Serviciului Acţiuni Speciale – IPJ Botoşani au acţionat pe raza municipiului Botoşani şi în mediul rural, în scopul prevenirii şi combaterii faptelor antisociale.
DISTRIBUIE           

Acţiunile s-au desfăşurat în intervalul orar 22.00 – 03.00 şi au vizat combaterea faptelor cu violență generate de consumul de alcool, prevenirea accidentelor rutiere şi a activităților ilicite de comerţ.

În municipiul Botoşani, poliţiştii au acţionat cu preponderenţă în cartierul Parcul Tineretului, zona centrului istoric, cartierul Primăverii şi străzile adiacente, cât şi în apropierea cluburilor de noapte.

Cu prilejul acţiunilor au fost legitimate peste 200 de persoane, 63 dintre acestea fiind atenţionate cu privire la comportamentul adoptat în locuri publice. Au fost dispersate 27 grupuri de persoane, care, prin conduita lor perturbau liniştea şi ordinea publică şi au fost aplanate 7 conflicte (în cluburi/baruri care au făcut obiectul verificărilor punctuale). Poliţiştii rutieri au verificat în trafic peste 70 de autovehicule.

Cu prilejul desfăşurării acţiunilor, au fost constatate şi aplicate 34 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 15.380 lei, dintre care 27 la Legea nr.61/1991(republicată) pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

De asemenea, verificările efectuate la punctul de lucru al unei societăţi comerciale din comuna Gorbăneşti, judeţul Botoşani, au stabilit că S. CRISTIAN de 44 ani, din localitate, administratorul societății, a organizat activități de tip discotecă în incinta punctului de lucru, fără a asigura măsuri de ordine prin personal propriu sau specializat. Faţă de S. CRISTIAN s-au întocmit acte procedurale sub aspectul săvârşirii infracțiunii de neasigurarea de către responsabili sau patroni, prin personal propriu ori specializat, a ordinii publice în discoteci şi în alte locuri de distracţie sau de agrement pe care le conduc, prevăzută de Legea nr.61/1991.

Totodată, în noaptea de 16/17.11.2013, în jurul orei 01.20, poliţiştii l-au depistat în flagrant pe B. OVIDIU de 27 ani, din municipiul Botoșani, care, în timp ce se afla pe strada Cuza Vodă, a distrus mai multe elemente de caroserie ale unui autoturism parcat. Tânărul este cercetat sub aspectul săvîrșirii infracțiunii de distrugere.

Acţiunile s-au desfăşurat cu sprijinul lucrătorilor IJJ Botoşani, Poliţiei locale – municipiul Botoşani şi Inspectoratului Teritorial de Muncă Botoşani.

Comentarii


Articole din aceeași categorie
Tânăra dată dispărută ieri a fost găsită
Minoră dispărută. Este căutată de familie şi poliţie
Dorohoi - Ceremonie în Cimitirul evreiesc dedicată comemorării victimelor pogromului
1.908 persoane angajate prin intermediul AJOFM Botoşani, de la începutul anului
Tânără de 18 ani dată dspărută
Dorohoienii de pe mai multe străzi rămân mâine fără apă la robinete
Femeie din Coţuşca dată dispărută. Este căutată de familie şi poliţie
Dorohoian de 63 de ani mort după ce a căzut în fântână
Vremea în DOROHOI
Noros
18.79 °C
Minim: 18.21 °C
Maxim: 24.37 °C
Cele mai citite
Dorohoianca Anamaria-Teodora Zgîmbău a cucerit America! Rezultat de excepţie al unei eleve de la Colegiul Național “Grigore Ghica”
2581
Populaţia din Baranca evacuată din cauza creşterii nivelului râului Prut -VIDEO
2177
Dorohoiancă călcată de o betonieră. A murit în drum spre spital
2152
Dorohoienii de pe mai multe străzi rămân mâine fără apă la robinete
1746
DOROHOI: PERICOL DE INUNDAŢII – COD ROŞU. A fost emisă o avertizare RO-ALERT!
1730
COD ROSU pe Jijia, Başeu, Sitna, Miletin şi Putreda. Cota de pericol în creştere la Rădăuţi Prut
943
Armata caută rezervişti pentru judeţul Botoşani şi alte 16 judeţe şi municipiul Bucureşti | MApN: Pentru anul 2020, sunt disponibile 1.059 de locuri
616
Dorohoian de 63 de ani mort după ce a căzut în fântână
571
DOROHOI - A fost decisă lista celor care vor primi o locuinţă de serviciu. Contestaţiile se pot face în termen de şapte zile lucrătoare, începând de mâine
518
De mâine, se deschide piscina. Accesul condiţionat de noile reguli impuse de pandemie
496
Arhiva Video
ARHIVA VIDEO REALITATEA DOROHOIANĂ – Grupul umoristic „Lunaticii”, remember la zece ani de la ultimul spectacol - VIDEO&FOTO
ARHIVA VIDEO REALITATEA DOROHOIANĂ – Ovidiu Lipan „Ţăndărică”, recital incendiar la Dorohoi, în 2013
COMUNICAT & VIDEO - „Oamenii ALDE Botoşani sunt cei care fac diferenţa”
Vezi toată arhiva video
Anunţuri
PRIMĂRIA DOROHOI - ANUNŢ LICITAŢII
Primăria Dorohoi - Anunţ de participare la licitaţie pentru INCHIRIERI terenuri (domeniul PRIVAT )
Primăria Dorohoi - Anunţ de participare la licitaţie pentru ÎNCHIRIERI terenuri (domeniul PRIVAT )
Primăria Dorohoi – Anunţ licitaţie
ANUNŢ PRIMĂRIA DOROHOI – Se redeschide Stadionul 1 Mai, pentru sporturile individuale în aer liber. Accesul pe bază de programare
Acest site foloseste cookie-uri pentru o mai buna functionare. Conform reglementarilor si indrumarilor privind cele mai bune practivi, orice utilizator din UE trebuie instiintat in aceasta privinta si trebuie sa isi dea acordul privind aceasta instiintare.


Sunt de acord