Adresa redacţiei: Str. Bulevardul Victoriei nr. 3-5, Email: redactie@realitateadorohoiana.ro, Telefon: 0331.402.010
UMANITAR - Un simplu SMS îl poate ajuta pe Eduard să fie un copil normal
Data 09.09.2019 - 12:11:59
National
Eduard mai are nevoie de sprijinul nostru
DISTRIBUIE           

De prea multe ori, destinul ne încearcă așa cum nu ne-am fi așteptat niciodată. De prea multe ori, suntem puși în fața unor situații cărora nu știm cum să le facem față. Durerea și mai mare e atunci când aceste obstacole sunt puse în fața copiilor noștri, în fața unor suflete nevinovate care nu știu să răspundă greutăților decât cu inocentă, cu bunătate și cu speranță, cu multă speranță că ceva se va schimba în bine.

Unui îngeraș pe nume Eduard Adrian i-au fost frânte aripile când abia învăța să zboare. Un accident l-a marcat la o vârstă la care în inima lui exista doar bunătate și gânduri pure. La doi ani și șapte luni, micuțul a suferit arsuri grave după ce o oală plină cu apă fiartă a căzut pe el, apa clocotită provocându-i răni la nivelul capului, a spatelui, a gâtului și pe mâna dreaptă. Din 31 ianuarie 2017, dată la care familiile se pregătesc de sărbătoare, familia micului Eduard a început periplul prin spitale.

Imediat după accident, copilașul a fost dus de urgență la spital, loc în care și-a petrecut mai bine de 30 de zile, dintre care zece la terapie intensivă. A urmat transplantul de grefă de pe picior, iar după această intervenție a început tratamentul cu crema Stratamed, la recomandările medicului din România, tratament continuat și după 6 luni. De asemenea, i-a fost achiziționată o vestă din Franța care a costat 2500 lei. Chiar dacă a purtat-o timp de opt luni, cicatricile nu s-au estompat. Eduard însă are nevoie de două ședințe cu celule stem și o operație costurile depășesc cu mult nevoile familiei: 25500 euro.Anul trecut a efectuat operația și încă două ședințe cu celule stem.

Durerea fizică și toate intervențiile pe care a fost nevoit să le suporte, nu i-au furat strălucirea din ochi și speranța micuțului Edi. Din păcate, urmele rămase îi fac pe alți copii să se ferească de el, motiv de suferință pentru un suflet atât de blând.

Sara Anton și Lorena Modoran sunt două fetițe care, de asemenea, au suferit arsuri grave. Mama lui Edi s-a documentat pe site-ul www.salveazaoinima.ro despre aceste cazuri și a descoperit că minunile chiar există. Cele două au făcut progrese incredibile după transplantul de piele prin metoda celulelor stem.

Tocmai de aceea, văzând că orice este posibil cu ajutorul oamenilor buni, facem un apel pentru a-l ajuta pe Eduard să ducă o viață normală, să se joace cu alți copii și să fie tratat cu bunătate. Orice donație, orice ajutor poate face diferența!

În lupta pentru salvarea lui Eduard ați intrat mulți oameni buni, însă e nevoie de o mobilizare rapidă în masă. 25.500 de euro este suma de care mai e nevoie pentru operația de reconstrucție a pielii, grefe de grăsime și celule stem, o sumă imensă pentru situația financiară a familiei.

În perioada 1 septembrie 2019 – 30 septembrie 2019 puteți dona 2 euro prin SMS la numărul 8832 cu textul EDUARD. Nu se percepe TVA pentru donațiile de pe anobament. În rețelele Telekom, Orange și Digi Mobil, pentru cartelele preplătite, TVA-ul a fost reținut la achiziționarea creditului. Pentru donațiile de pe cartele preplătite în rețeaua Vodafone utilizatorii nu plătesc TVA. Numărul este oferit gratuity cu sprijinul Asociației Salvează o inimă. Suma de pe site la SMS este adăugată manual.

Eduard Cucuruzac are doar 2 ani și 7 luni, însă duce o luptă grea în urma accidentului avut, suferind arsuri de gradul 2 pe spate, gât și brațul drept.

Donații se pot face:

Denumire entitate: Asociația “SALVEAZĂ O INIMĂ”

Cod de inregistrare fiscala: 31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

Banca Transilvania Botoșani

Vă rugăm să specificați numele de familie al copilului pentru care faceți donația.

Donatorii vor fi specificați pe pagina campaniei.

Comentarii


Articole din aceeași categorie
LOTO: numerele extrase joi, 20 februarie 2020
De ce suntem fideli propriilor noastre convingeri și nu acceptăm opinia altora? Opinia psihologului
Maratonul Nisipului sprijină activ sportul în școală și copiii cu boli grave
Beneficiile și avantajele terapiei prin dans
Cum învingem singurătatea de Ziua Îndrăgostiților?
4 metode de a rezista “efervescenței” de Ziua Îndrăgostiților
Psiholog român dezvăluie: Nu e egoism să ne iubim pe noi înșine!
Suspiciune de coronavirus la o pacientă din Spitalul de Urgenţă Suceava
Vremea în DOROHOI
Senin
2.34 °C
Minim: 0.49 °C
Maxim: 9.88 °C
Cele mai citite
Accident rutier pe o stradă din Dorohoi. Şoferul nu îşi explică cum a produs accidentul
838
DOROHOI - Prefectul judeţului prezent ieri în şedinţa de Consiliu Local
614
Urmărire în noapte pe străzile Dorohoiului. Şoferul s-a ales cu dosar penal
405
Locuri de muncă puţine pentru dorohoieni. Vezi oferta completă
266
Cătălin Ivan (ADN): Sistemul judiciar din România este capturat din nou la Cotroceni, iar românilor li se servește „butaforia anticipatelor“ în vreme ce lui Iohannis i se clasează dosarele
257
UPDATE - Localităţi din judeţ rămase în beznă din cauza vijeliilor
186
Accident rutier provocat de un dorohoian
185
PRIMĂRIA DOROHOI – ANUNŢ DEZBATERE PUBLICĂ privind Regulamentul traficului rutier şi pietonal pe drumurile publice din Dorohoi
184
DOROHOI – Furnizarea apei întreruptă pe o stradă din municipiu
158
Jandarm botoşănean recompensat de U.S. Army
156
Arhiva Video
COMUNICAT & VIDEO - „Oamenii ALDE Botoşani sunt cei care fac diferenţa”
Vezi toată arhiva video
Anunţuri
PRIMĂRIA DOROHOI – ANUNŢ DEZBATERE PUBLICĂ privind Regulamentul traficului rutier şi pietonal pe drumurile publice din Dorohoi
ANUNŢ PRIMĂRIA DOROHOI
Mesaj de condoleanţe din partea PSD Botoşani
ANUNŢ privind acordarea tichetelor sociale pentru grădiniţă aferente lunii ianuarie 2020
ANUNȚ - A fost stabilit calendarul comisiei de analiză a solicitărilor de locuinţe sociale pentru anul 2020
Acest site foloseste cookie-uri pentru o mai buna functionare. Conform reglementarilor si indrumarilor privind cele mai bune practivi, orice utilizator din UE trebuie instiintat in aceasta privinta si trebuie sa isi dea acordul privind aceasta instiintare.


Sunt de acord