Adresa redacţiei: Str. Bulevardul Victoriei nr. 3-5, Email: redactie@realitateadorohoiana.ro, Telefon: 0331.402.010
Liberalii botoşăneni îi ameninţă pe cei din ALDE că vor înceta orice negocieri pentru împărţirea funcţiilor
Data 09.12.2019 - 19:46:20
Politic
Războiul pe plan local dintre PNL şi ALDE ia amploare de la o zi la alta. Plecat iniţial de la informaţii scăpate “pe surse”, de către liberal democraţi, conflictul s-a acutizat, totul plecând de la ocuparea funcţiilor de prefect, subprefect şi directori la diferite instituţii.
DISTRIBUIE              

Mai exact, liberalilor botoşăneni li se pare normal să-şi impună oamenii pe aceste funcţii însă, negocierile purtate peste capul lor, la nivelul conducerii naţioanle ale celor două partide, au stabilit déjà că prefectul îl va da ALDE, aceştia negociind şi pentru câteva funcţii de director la instituţii deconcentrate. Cătălin Gheorghe Rotundu, Secretarul general al Organizaţiei Judeţene PNL, a transmis un comunicat de presă redactat în termini ultimativi, prin care îi acuză pe cei din ALDE de neseriozitate, imoralitate şi lipsă de profesionalism politic. “Personal, mi se confirmă, încă o dată, că ALDE este aceeași mizerie ca PSD”, afirmă Cătălin Rotundu în comunicatul de presă.

Redăm în continuare, integral, comunicatul de presă transmis de către Cătălin Gheorghe Rotundu, Secretarul general al Organizaţiei Judeţene PNL:

“În calitate de secretar general al PNL Botoșani vreau să transmit un mesaj foarte clar celor de la ALDE Botoșani. Am acceptat cu mare greutate o soluție temporară de numire a prefectului din partea ALDE doar pentru a fi respectat o parte din protocolul de colaborare.
Din păcate, însă, conducerea ALDE Botoșani forțează nota și, prin intermediul mass-media, solicită mult mai multe funcții de conducere decât cele prevăzute în înțelegere. Ceea ce demonstrează că cei de la ALDE dau dovadă de neseriozitate, imoralitate și lipsă de profesionalism politic. Personal, mi se confirmă, încă o dată, că ALDE este aceeași mizerie ca PSD.
Deja am avut o primă discuție pe această temă cu președintele PNL Botoșani, Costel Șoptică, și urmează ca în aceste zile să vorbesc și cu ceilalți colegi din organizația județeană. Tema discuției va fi încetarea oricărei negocieri pentru împărțirea vreunei funcții de conducere publică către ALDE sau către un alt partid.
Preferăm să ne asumăm guvernarea alături de premierul Ludovic Orban, decât alături de unii lideri ALDE care au grave probleme de integritate. În primul BPJ Botoșani voi propune spre analiză dacă cele două funcții de conducere de la Protecția Consumatorului, respectiv de la Direcția Județeană de Statistică vor mai fi alocate celor de la ALDE.
Așa cum se știe, electoratul din România a votat pentru o altfel de administrație, fără PSD și fără minciună.
Lupul își schimbă părul, dar năravul ba.

Cu stimă,

Secretar general al Organizației Județene PNL,
Cătălin Gheorghe Rotundu"

Comentarii


Articole din aceeași categorie
Viceprimar Lucian Topalagă: “Acesta este legământul meu cu dumneavoastră, Dorohoienii”
COMUNICAT & VIDEO - „Oamenii ALDE Botoşani sunt cei care fac diferenţa”
Viceprimar Lucian Topalagă: “Dragi dorohoieni, de aici și de pretutindeni, vă doresc Sărbători cu pace în suflete, multă sănătate și La mulți ani!”
Comunicat: Toți deputații de la PSD Botoșani au votat pentru dublarea alocațiilor pentru copii, în timp ce deputatul PNL Cristian Achiței a refuzat să voteze!
Lucian Topalagă, ALDE: „Consider că pot să-mi asum o candidatură pentru primăria Dorohoi"
Viceprimarul Lucian Topalagă desemnat de conducerea ALDE drept candidat pentru funcţia de primar al Dorohoiului, la alegerile din 2020
PSD Botoșani: „Niciun primar de la PSD nu va trece la alt partid!” Liderii ALDE să înceteze cu dezinformările din spațiul public! Îi vom acționa în judecată pentru comunicarea de informații false!”
COMUNICAT - Circa 20 de actuali primari din județ vor candida din partea ALDE la următoarele alegeri locale
Vremea în DOROHOI
Predominant Noros
-2.03 °C
Minim: -4.1 °C
Maxim: -0.29 °C
Cele mai citite
CONTED Dorohoi trece pe profit
1208
Comemorarea unui an de la trecerea la cele veșnice a domnului Ghiorghi Rotaru, administrator al S.C. Nordic Romar SRL și ctitor principal al bisericii Dealu Mare
626
DOROHOI - Copil accidentat pe trecerea de pietoni
270
COMUNICAT Lucian Trufin: “După 2 ani de tergiversări și contestații Iohannis a semnat decretul pentru promulgarea legii ce asigură despăgubirea fermierilor”
176
DOROHOI – Pachete cu produse de igienă personală distribuite prin Direcţia de Asistenţă Socială
154
Accident sângeros la Stăuceni, din cauza ceţii
151
Cum sabotăm fericirea nostră și a celor din jur? Opinia psihologului Andra Tănăsescu
151
Jandarmul de onoare al județului Botoșani în anul 2019
150
Accident rutier la Leorda din cauza unei neacordări de prioritate
143
Peste 1000 de locuri de muncă, puse la dispoziţie de AJOFM, în această săptămână
143
Arhiva Video
COMUNICAT & VIDEO - „Oamenii ALDE Botoşani sunt cei care fac diferenţa”
Vezi toată arhiva video
Anunţuri
Mesaj de condoleanţe, din partea PSD Botoşani, adresat deputatului Răzvan Rotaru la decesul tatălui
Peste 350 de locuri de muncă oferite de AJOFM Botoşani, la început de an
Nu mai există drumuri judeţene blocate, anunţă Consiliul Judeţean
PRIMĂRIA DOROHOI – ANUNŢ LICITAŢIE
DOROHOI - Semnare contracte subvenție, finanțate în cadrul Concursului de planuri de afaceri Business Start Dorohoi 2019
Acest site foloseste cookie-uri pentru o mai buna functionare. Conform reglementarilor si indrumarilor privind cele mai bune practivi, orice utilizator din UE trebuie instiintat in aceasta privinta si trebuie sa isi dea acordul privind aceasta instiintare.


Sunt de acord