Adresa redacţiei: Str. Bulevardul Victoriei nr. 3-5, Email: redactie@realitateadorohoiana.ro, Telefon: 0331.402.010
ALDE BOTOȘANI DĂ NOUL VICEPREȘEDINTE AL ANSVSA ȘI LIDERUL REGIONAL PE MOLDOVA
Data 02.12.2019 - 19:45:01
Politic
Schimbarea garniturii de conducere după ieșirea din guvernarea alături de PSD a schimbat radical și situația ALDE Botoșani.
DISTRIBUIE              

Noua conducere a filialei județene pare să fie ”pe val” după rezultatele de la alegerile prezidențiale, ALDE Botoșani având cel mai bun rezultat din Moldova și pe locul trei în țară.

Asta duce la situația în care ALDE Botoșani propune deja, în baza negocierilor la nivel național, persoane pentru funcția de prefect al județului, dar și pentru funcții în administrația centrală, totodată preluând organizarea la nivelul Moldovei.

Potrivit surselor din ALDE Botoşani, citate de portalul banulbotosanean.ro, Bogdan Dăscălescu pare să fie până acum principalul câştigător al jocurilor politice făcute la nivel naţional.

Acesta urmează să fie numit vicepreşedinte al Autorităţii Naţionale Sanitar Veterinare şi Siguranţa Alimentelor, funcţie pe care a mai ocupat-o când era în PNL şi liberalii erau în USL, alături de PSD.

De asemenea, Bogdan Dăscălescu va fi numit miercuri, la Braşov, în Biroul Politic Naţional al ALDE, secretar general adjunct executiv regional, urmând să coordoneze activitatea filialelor din toată zona Moldovei.

Dăscălescu a fost şi consilier al lui Mihai Ţurcanu în mandatul acestuia de europarlamentar, fiind un apropiat al lui Florin Ţurcanu, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean şi al PNL Botoşani, actual vicepreşedinte ALDE Botoşani.

Comentarii


Articole din aceeași categorie
COMUNICAT & VIDEO - „Oamenii ALDE Botoşani sunt cei care fac diferenţa”
Viceprimar Lucian Topalagă: “Dragi dorohoieni, de aici și de pretutindeni, vă doresc Sărbători cu pace în suflete, multă sănătate și La mulți ani!”
Comunicat: Toți deputații de la PSD Botoșani au votat pentru dublarea alocațiilor pentru copii, în timp ce deputatul PNL Cristian Achiței a refuzat să voteze!
Lucian Topalagă, ALDE: „Consider că pot să-mi asum o candidatură pentru primăria Dorohoi"
Viceprimarul Lucian Topalagă desemnat de conducerea ALDE drept candidat pentru funcţia de primar al Dorohoiului, la alegerile din 2020
PSD Botoșani: „Niciun primar de la PSD nu va trece la alt partid!” Liderii ALDE să înceteze cu dezinformările din spațiul public! Îi vom acționa în judecată pentru comunicarea de informații false!”
COMUNICAT - Circa 20 de actuali primari din județ vor candida din partea ALDE la următoarele alegeri locale
Noi membri alaturi de echipa ALDE Botosani!
Vremea în DOROHOI
Predominant Noros
-1.4 °C
Minim: -3.84 °C
Maxim: 3.33 °C
Cele mai citite
CONTED Dorohoi trece pe profit
1101
Comemorarea unui an de la trecerea la cele veșnice a domnului Ghiorghi Rotaru, administrator al S.C. Nordic Romar SRL și ctitor principal al bisericii Dealu Mare
610
Viceprimar Lucian Topalagă: “Acesta este legământul meu cu dumneavoastră, Dorohoienii”
457
COMUNICAT & VIDEO - „Oamenii ALDE Botoşani sunt cei care fac diferenţa”
300
DOROHOI - Exerciţiul lunar „Miercurea Alarmelor”
292
DOROHOI - Troiţă sfinţită în curtea Detaşamentului de pompieri, în prezenţa oficialităţilor locale şi judeţene - FOTOGALERIE
292
IRAN a ATACAT, în această noapte, baze militare ale SUA din Irak
287
Mesaj de condoleanţe, din partea PSD Botoşani, adresat deputatului Răzvan Rotaru la decesul tatălui
254
Maşină incendiată în centrul Botoşaniului
243
DOROHOI - Copil accidentat pe trecerea de pietoni
242
Arhiva Video
COMUNICAT & VIDEO - „Oamenii ALDE Botoşani sunt cei care fac diferenţa”
Vezi toată arhiva video
Anunţuri
Mesaj de condoleanţe, din partea PSD Botoşani, adresat deputatului Răzvan Rotaru la decesul tatălui
Peste 350 de locuri de muncă oferite de AJOFM Botoşani, la început de an
Nu mai există drumuri judeţene blocate, anunţă Consiliul Judeţean
PRIMĂRIA DOROHOI – ANUNŢ LICITAŢIE
DOROHOI - Semnare contracte subvenție, finanțate în cadrul Concursului de planuri de afaceri Business Start Dorohoi 2019
Acest site foloseste cookie-uri pentru o mai buna functionare. Conform reglementarilor si indrumarilor privind cele mai bune practivi, orice utilizator din UE trebuie instiintat in aceasta privinta si trebuie sa isi dea acordul privind aceasta instiintare.


Sunt de acord