Adresa redacţiei: Str. Bulevardul Victoriei nr. 3-5, Email: redactie@realitateadorohoiana.ro, Telefon: 0331.402.010
1 IUNIE - Mii de copii dorohoieni sărbătoriţi de ziua lor - FOTOGALERIE
Data 04.06.2016 - 00:45:19
Local
Pentru o zi, pe 1 iunie, copiii din Dorohoi au fost în centru atenţiei autorităţilor publice locale. Ca şi în anii trecuţi, Primăria Dorohoi, prin Direcţia de Asistenţă Socială, a organizat o serie de manifestări dedicate copiilor.
DISTRIBUIE           
Pentru o zi, pe 1 iunie, copiii din Dorohoi au fost în centru atenţiei autorităţilor publice locale. Ca şi în anii trecuţi, Primăria Dorohoi, prin Direcţia de Asistenţă Socială, a organizat o serie de manifestări dedicate copiilor.

Programul pregătit de organizatori a cuprins concursul de desene pe asfalt, spectacole susţinute de elevii din şcolile şi grădiniţele din Dorohoi şi concerte susţinute de artişti iubiţi de către copii şi tineri.

Manifestările dedicate celei de-a noua ediţii a sărbătoririi Zilei copilului, au început miercuri, 1 iunie, pe pietonalul din faţa clădirii fostei primării, unde s-au adunat aproape 200 de copii din şcolile şi grădiniţele municipiului. Organizatorii au împărţit cretă colorată şi au dat start concursului de desene pe asfalt. Individual sau în grupuri, copiii au dat frâu liber imaginaţiei, încurajaţi de pe margine de părinţi sau educatori.  „Ca în fiecare an, în Dorohoi, se organizează ziua copilului, la noi devenind în ultimii nouă ani o tradiţie. Îi îmbrăţişez şi îi iubesc pe toţi copiii dorohoieni”, a dorit să transmită primarul Dorin Alexandrescu.

În acelaşi timp, pe pietonal şi-au făcut apariţia şi jandarmii, care într-o zonă împrejmuită, au făcut o demontraţie de dresaj cu câinii care participă la diferite misiuni.

Tot în apropierea pietonalului, pompierii dorohoieni au adus, spre bucuria copiilor, autospecialele de intervenţie, copiii luîndu-le cu asalt şi dorind să se fotografieze alături de salvatori. Pompierii au făcut şi un concurs ad-hoc, cu întrebări privind prevenirea incendiilor iar copiii care au răspuns corect au primit mici statuete întruchipând un pompier.

Tot pe pietonal, un grup de copii de la unul din cluburile dorohoiene de karate, au făcut o demonstraţie de arte marţiale.

Prima zi de sărbătoare a continuat, începând cu ora 16, cu spectacole susţinute de copiii din mai multe unităţi de învăţământ. Spectacolele s-au desfăşurat pe o scenă amplasată în noua locaţie, mai exact, în spatele supermaketului Penny, în imediata vecinătate a piscinei. Pentru realizarea noului platou, unde au fost amplasate scena şi instalaţiile de jocuri, autorităţile locale dorohoiene au dat dovadă de operativitate, totul realizându-se în mai puţin de o lună de zile.

Prima seară s-a încheiat cu conceretele susţinute de Otilia Bilionera şi la final CONNECT-R, aceştia fiind întâmpinaţi cu ţipete de bucurie şi apaluze.

Din păcate, vremea capricioasă, a determinat amânarea celei de-a doua zi de sărbătoare, 2 iunie pentru a dată ulterioară, care urmează să fie anunţată. 

(Dan MĂZURAŞU)

Comentarii


Articole din aceeași categorie
Tânăra dată dispărută ieri a fost găsită
Minoră dispărută. Este căutată de familie şi poliţie
Dorohoi - Ceremonie în Cimitirul evreiesc dedicată comemorării victimelor pogromului
1.908 persoane angajate prin intermediul AJOFM Botoşani, de la începutul anului
Tânără de 18 ani dată dspărută
Dorohoienii de pe mai multe străzi rămân mâine fără apă la robinete
Femeie din Coţuşca dată dispărută. Este căutată de familie şi poliţie
Dorohoian de 63 de ani mort după ce a căzut în fântână
Vremea în DOROHOI
Noros
18.47 °C
Minim: 18.2 °C
Maxim: 24.37 °C
Cele mai citite
Dorohoianca Anamaria-Teodora Zgîmbău a cucerit America! Rezultat de excepţie al unei eleve de la Colegiul Național “Grigore Ghica”
2586
Populaţia din Baranca evacuată din cauza creşterii nivelului râului Prut -VIDEO
2177
Dorohoiancă călcată de o betonieră. A murit în drum spre spital
2154
Dorohoienii de pe mai multe străzi rămân mâine fără apă la robinete
1746
DOROHOI: PERICOL DE INUNDAŢII – COD ROŞU. A fost emisă o avertizare RO-ALERT!
1730
COD ROSU pe Jijia, Başeu, Sitna, Miletin şi Putreda. Cota de pericol în creştere la Rădăuţi Prut
943
Armata caută rezervişti pentru judeţul Botoşani şi alte 16 judeţe şi municipiul Bucureşti | MApN: Pentru anul 2020, sunt disponibile 1.059 de locuri
616
Dorohoian de 63 de ani mort după ce a căzut în fântână
571
DOROHOI - A fost decisă lista celor care vor primi o locuinţă de serviciu. Contestaţiile se pot face în termen de şapte zile lucrătoare, începând de mâine
520
De mâine, se deschide piscina. Accesul condiţionat de noile reguli impuse de pandemie
514
Arhiva Video
ARHIVA VIDEO REALITATEA DOROHOIANĂ – Grupul umoristic „Lunaticii”, remember la zece ani de la ultimul spectacol - VIDEO&FOTO
ARHIVA VIDEO REALITATEA DOROHOIANĂ – Ovidiu Lipan „Ţăndărică”, recital incendiar la Dorohoi, în 2013
COMUNICAT & VIDEO - „Oamenii ALDE Botoşani sunt cei care fac diferenţa”
Vezi toată arhiva video
Anunţuri
PRIMĂRIA DOROHOI - ANUNŢ LICITAŢII
Primăria Dorohoi - Anunţ de participare la licitaţie pentru INCHIRIERI terenuri (domeniul PRIVAT )
Primăria Dorohoi - Anunţ de participare la licitaţie pentru ÎNCHIRIERI terenuri (domeniul PRIVAT )
Primăria Dorohoi – Anunţ licitaţie
ANUNŢ PRIMĂRIA DOROHOI – Se redeschide Stadionul 1 Mai, pentru sporturile individuale în aer liber. Accesul pe bază de programare
Acest site foloseste cookie-uri pentru o mai buna functionare. Conform reglementarilor si indrumarilor privind cele mai bune practivi, orice utilizator din UE trebuie instiintat in aceasta privinta si trebuie sa isi dea acordul privind aceasta instiintare.


Sunt de acord